Μόνοι στη Μύκονο ...χωρίς την κουμπάρα!

Έπιαναν Μύκονο αμέσως μετά την λήξη των πρωινάδικων οι αχώριστες φίλες Μενεγάκη - Μπαλατσινού και γύριζαν Σεπτέμβριο ...Ο Κωστόπουλος ούτε που πατούσε ...απλά ήταν εδώ και επόπτευε τα photoshop στα περιοδικά του όπου εναλλάσσονταν τα εξώφυλλα με την  Βασίλισσα της πρωινής ζώνης! Ενδιάμεσα έβγαζαν και τον μαϊντανό Λάτσιο για να δένει το θέμα και με το οικογενειακό  προφίλ της "εστεμμένης" ...Ομως ήρθαν χρόνια δύσκολα χρόνια καταραμένα...Ο Κωστόπουλος ξαναγύρισε στο "γυαλί" και ενδιάμεσα και η Μπαλατσινού !



Η κουμπάρα έγινε ρόμπα απ τα εξώφυλλα του κουμπάρου με το νέο αμόρε ...που είχε γνωρίσει μαζί με την κουμπάρα !
Οπότε για φέτος τα εξώφυλλα φιλοξενούν το ζεύγος Κωστόπουλου - Μπαλατσινού ! Σιγά μην συνέχιζαν να στηρίζουν τα ξένα σπίτια ! Εδώ έχουμε κρίση και επιστρέφουν και οι δύο στο τηλεοπτικομεροκάματο ! Οπότε εκεί που είχαμε ξεχάσει οτι υπάρχει αυτό το ζευγάρι ...Θα το φάμε πολύ στην "μάπα" Στη Μύκονο με κότερο .. πάρτι στο island και πάντα μαζί !
Αυτό θα πει Πως λέγανε παλιά Η μέρα έρχεται ο Τζόνι φεύγει! Ο Λάτσιος με την  Μενεγάκη έφυγαν ..ο Κωστόπουλος με την Μπαλατσινού έρχεται! Αθάνατη Ελληνική show μπιζνα!