Ποιος κρύβεται πίσω από την παραπληροφόρηση που αφορά ποιον επιλέγουν οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, για υποψήφιο Περιφερειάρχη;

Μια μεγάλη και δήθεν έντεχνη καμπάνια παραπληροφόρησης έχει ξεκινήσει και αφορά τις αποφάσεις των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ για το ποιον προκρίνουν ως καταλληλότερο υποψήφιο Περιφερειάρχη στο νησί.
Σ’ αυτή την καμπάνια «παίζουν» και τα γνωστά ΜΜΕ της Αθήνας, που δίνουν προβάδισμα και δήθεν ως μοναδικό προταθέντα, υβριστή του Ανδρέα Παπανδρέου, υπάλληλο φαρμακείου και δίχως πτυχίο από δημόσιο Πανεπιστήμιο, αλλά και γνωστή ως εξαπτέρυγο του σημιτισμού στην Κρήτη και αλεξιπτωτίστρια.

Βέβαια, όλα τα ΜΜΕ (άραγε τα άραγε τα ταΐζουν καλά γι’ αυτή τη «δουλειά»; Μήπως παίρνουν και κάποιες καλές «δουλειές»;), κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι η Περιφερειακή Κρήτης και οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ, προτείνουν...

τρία (3) άτομα: Σταύρο Αρναουτάκη, Βασίλη Κεγκέρογλου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη.
Φυσικά, όπως λειτουργεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ, η ευθύνη επιλογής και απόφασης είναι αποκλειστικά του Γιώργου Παπανδρέου. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεται τους γνωστούς αυλοκόλακες, αλλά να διαπιστώσει ο ίδιος τις ανάγκες του ΠΑΣΟΚ στην πράσινη Κρήτη.
Και… πάντα να μην «εμπιστεύεται» τυφλά τα όποια βιογραφικά του φθάνουν στα χέρια του, χωρίς μια απλή διασταύρωση…
Πρόεδρε, στην πιάτσα του Κινήματος λέγεται (από σκληρούς Παπανδρεϊκούς, που δεν αναζητούν καρέκλες κι εξουσία), πως έχουν κατορθώσει να σε βάλουν στο σύγχρονο "λούκι": «Τα ράσα κάνουν τον παπά».
Ίσως είναι ώρα να τους διαψεύσεις…
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/06/blog-post_3132.html