Φόβοι οτι η έκρηξη θα μείνει "ορφανή" !

Σε μια ακόμα ορφανή ,αλλά εντυπωσιακή, ενέργεια "τρομοκρατικής" οργάνωσης φαίνεται οτι θα βρεθούν οι διωκτικές αρχές  καθώς υπάρχουν πολλά κενά ασφαλείας και μυστήρια γύρω απο το πως έφθασε η βόμβα στο μοιραίο γραφείο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ,ένα μόλις όροφο κάτω από τα γραφεία και της Μυστικής Υπηρεσίας της Χώρας !

Αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν καλά και οι της αντιτρομοκρατικής αλλά και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου που ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ ! Μάλιστα ακολουθώντας τα ίδια λάθη επικοινωνιακής πολιτικής και ερασιτεχνικής διωκτικής τακτικής επιδόθηκαν σε όργιο φημών για τις ομοιότητες με την  επίθεση στα Κάτω Πατήσια ...ενώ άρχισαν τα γνωστά παιδαριώδη παιχνίδια στήνοντας γκρουπ στο Facebook για τον αδικοχαμένο και άτυχο αστυνομικό!
Οι εκτιμήσεις είναι οτι αν και εφόσον είναι πίσω ο "εξαρθρωμένος επιχειρησιακά"  Επαναστατικός Αγώνας θα ήταν δύσκολο να δώσει μια προκήρυξη χωρίς να δώσει λεπτομέρειες της επιχειρησιακής τακτικής του στην επίθεση , κάτι που έκανε σε προηγούμενες ενέργειες που μάλιστα αξιοποιήθηκαν σημαντικά στις συλλήψεις που έγιναν και στις αποκαλύψεις ευρημάτων!
Αν και λόγοι γοήτρου θα υπαγόρευαν την ανάληψη της ευθύνης είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες !
Ωστόσο δεν αποκλείεται να εμφανιστούν άλλες οργανώσεις και όχι κατ ανάγκη από τον ίδιο και συνήθως ύποπτο χώρο που να "αναλάβουν"¨την ευθύνη !
Πάντως όλοι συμφωνούν ότι η ενέργεια αυτή ...στέλνει μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις όταν μάλιστα έρχεται σε μια περίοδο με έντονα κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα στο εσωτερικό της χώρας εξαιτίας της κρίσης και των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων !
Όσο και αν θέλουν κάποιοι να την θεωρούν ως επίθεση γοήτρου ...δεν δείχνει να είναι τέτοια!