Δύο ώρες αχαλίνωτου σεξ με την Τζούλια υπόσχεται ο "μάνατζερ" της Τζούλιας!

Μάλλον η Τζούλια θεωρεί ότι είναι ρηγμένη απο την συνεργασία της με την SIRINA ...και για να την σπάσουν στον Σειρηνάκη ...βγήκε και αυτοαποκαλούμενος "μάνατζερ" ( είπαμε αναβάθμιση και απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων) και επιβεβαίωσε την γνησιότητα του βίντεο...Λένε οτι είναι ερασιτεχνικό και μονοκάμερο! όμως τα πλάνα που εχούν αναρτηθεί σε γνωστό τύπου Tube site τους διαψεύδουν...Είναι βίντεο με εικονολήπτη κάποιo τρίτο πρόσωπο και έχει σκηνοθεσία. Τα πλάνα δείχνουν οτι η Τζούλια είναι ντυμένη με το βρακί κατεβασμένο στα γόνατα φοράει  μια μπλούζα.



Ο πρωταγωνιστής, αγνώστου ταυτότητας, πορνοστάρ ...μάλλον άπειρος στις on κάμερα ερωτικές δράσεις δέχετε μια στα όρθια "ανίψωση ηθικού" από την Τζούλια πού αμεσως μετά επιδίδεται στην αγαπημένη της στάσης ...Στο τέλος του δίπλεπτου βίντεο φαίνεται να βγάζει την μπλούζα με το βιζιά χύμα και κρεμασμένα ...γεγονός που επιβεβαιώνει οτι το γύρισμα είναι πρίν την ανόρθωση στήθους.
Aπό την Sirina δηλώνουν άγνοια και λένε δεν εχούν δεύτερη παραγωγή με Τζούλια...
Πάντως οι πληροφορίες λένε οτι είναι ακυκλοφόρητη δουλειά της Τζούλιας ...και οτι θα παίξει σε πανελλαδική κυκλοφορία ...αλλά όχι απο την Sirina μια και η Τζούλια μάλλον τσέπωσε 150 χιλιάδες ψωροευρώπουλα όταν ο τζίρος του dvd φθάνει στα δύο εκατομμύρια ευρώ...
Εκεί λένε θα παιχτεί και το θέμα τις δικαστικής διαμάχης που ενδεχομένως να ξέκινήσει με τον Κούγια κατά της SIRINAS
Πάντως μάλλον θα το ξεσκίσουνε και αυτο στην αντιγραφή ...
Πρέπει να έχουν πέσει στην αγορά ( απο την επίσημη εμπορική τσόντα) πάνω απο ένα εκατομμύριο dvd από τους μαύρους και γενικά τους μετανάστες που χρησιμοποιούν τα κυκλώματα των πειρατικών dvd !