Aγνοείται υπουργός ....


Ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Ντόλιος είναι στο ...περίμενε. Μετά το post στο Press-gr, διορθώθηκε το site του υπουργείου αλλά ο υφυπουργός παραμένει ...ανώνυμος!
Από τον Άκη Σκαρφή
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
http://press-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_7417.html
Tην περασμένη εβδομάδα το press-gr αναδημοσίευσε μια ανάρτηση (δείτε την εδώ) που απεκάλυπτε ότι στην ιστοσελίδα του υπουργείου εξακολουθούσε να υπάρχει το όνομα του Ντίνου Ρόβλια ως υφυπουργού μολονότι είχε παραιτηθεί από τα μέσα Δεκεμβρίου... Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν αμέσως μετά την ανάρτηση του press-gr, να διορθωθεί η σελίδα και να αφαιρεθεί το όνομα του κ. Ρόβλια.
Όπως μπορείτε να δείτε (πατήστε και εδώ),


υπάρχει μόνο η ένδειξη "υφυπουργός", χωρίς όνομα!

Ο λόγος; Ο κ. Ντόλιος, μολονότι η τοποθέτησή του ανακοινώθηκε από τις 21 Δεκεμβρίου (μια ολόκληρη εβδομάδα μετά την παραίτηση Ρόβλια....), δεν έχει ορκιστεί ακόμη!!!
Βέβαια και το να ...

ορκιστεί (όταν ορκιστεί....), δεν σημαίνει αυτομάτως ότι μπορεί να "πιάσει δουλειά" στο υπουργείο. Γιατί είναι άγνωστο πότε θα πάρει κι αυτός αρμοδιότητες...
Εδώ, βέβαια, δεν έχουν πάρει ακόμη επίσημα τις αρμοδιότητες τους οι περισσότεροι από τους άλλους υφυπουργούς που ανέλαβαν στις 5 Οκτωβρίου, ο κ. Ντόλιος θα τις πάρει;
Ας ορκιστεί πρώτα -μέχρι στιγμής παραμένει απλός βουλευτής!- και βλέπουμε