Πεθαμένος@e-mail.com....Στείλτε email και μετά θάνατον!

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ηλεκτρινικό νεκροταφείο!


Ο φόβος του ξαφνικού θανάτου, χωρίς κανείς να προλάβει να επανορθώσει τα λάθη του ή να αποχαιρετίσει τους αγαπημένους του, αποτέλεσε επιχειρηματική ευκαιρία για έναν δαιμόνιο Αυστραλό, ο οποίος δημιούργησε μια εταιρία στο Ίντερνετ, την FromBeyond2u (Από το Υπερπέραν σε Σένα), μέσω της οποίας οι άνθρωποι μπορούν να στείλουν μετά τον θάνατό τους ηλεκτρονικά μηνύματα σε συγγενείς και φίλους, που έχουν επιλέξει πριν τον θάνατό τους.




Ο Πίτερ Ίνγκραμ, που πουλούσε συστήματα ασφαλείας, διείδε μια νέα…αγορά, μετά από μια προσωπική εμπειρία του, όταν μια αγαπημένη θεία του πέθανε χωρίς να μπορέσει προηγουμένως να αποχαιρετίσει κανέναν. Δημιούργησε έτσι ένα site, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, όσο ζουν, να αφήσουν βίντεο, φωτογραφίες, κείμενα ή οτιδήποτε άλλο σε ψηφιακή μορφή, που θα σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μετά θάνατον, σε μια λίστα ατόμων που έχουν προεπιλέξει.

Πληρώνοντας ένα δολάριο την εβδομάδα, οι συνδρομητές-πελάτες του FromBeyond2u μπορούν να αποθηκεύουν τις αγαπημένες ψηφιακές μνήμες τους και να προγραμματίζουν αποχαιρετιστήρια μεταθανάτια μηνύματα, που μπορούν να σταλούν –εδώ το πράγμα γίνεται λίγο πιο μακάβριο και ανατριχιαστικό!- ακόμα και αρκετό καιρό μετά τον θάνατό τους, σε κάποια επέτειο, σε γενέθλια, κλπ. στο μέλλον.
http://www.enet.gr/?i=news.el.episthmh-texnologia&id=84882