Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2009

Σε διακοπές εκτός φυλακής ο σατανιστής...

Σε διακοπές αξιοποίησε την άδεια του απο τις Φυλακές ο Μ Δημητροκάλης της ομάδας των σατανιστών της Παλλήνης που είχε σοκάρει το Πανελλήνιο πριν απο χρόνια...
Στα χρόνια που βρίσκεται στην φυλακή ...έχει κτίσει ένα άλλο προφίλ που μοιάζει με αγίου! Σ αυτό έχει συμβάλει, όπως λένε, ο φύλακας Αραβαντινός που είχε δηλώσει οτι θα τον έκανε γαμπρό του! Σχετικά με τις διακοπές του "σατανιστή" με φωτογραφίες απο το μπαράκι που πήγε για διασκέδαση έχει το Πρώτο Θέμα:
"ΕΙΝΑΙ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 1995 και το πανελλήνιο είναισυγκλονισμένο από την εικόνα των τριών κατηγορούμενων σατανιστών που κάθονται στο εδώλιο για τον φόνο δύο γυναικών έπειτα από σατανιστικές τελετές. Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλλης και Δήμητρα Μαργέτη γίνονται πρώτο θέμα στις ειδήσεις και αντικείμενο συζήτησης σε κάθε ελληνικό σπίτι. Εχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια από τότε κιο 38χρονος πλέον Δημητροκάλλης προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του.Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Μάνος Δημητροκάλλης μαζί με λίγους φίλους του βρέθηκαν σε ένα παραλιακό μπαράκι σε τουριστική περιοχή της Εύβοιας. Χωρίς να προκαλεί, παρόλο που συγκέντρωνε τα βλέμματα όσων από τους παρευρισκομένους τοναναγνώρισαν, έκανε αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε άντρας της ηλικίαςτου: διακοπές με φίλους."
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !

Στείλτε το blog σας η site να σας βάλουμε και πάλι στην blog μας λίστα

Στείλτε μας και πάλι το blog σας η site : Βάλτε τιτλο στο email BLOG ΛΙΣΤΑ και στο περιεχόμενο μόνο το url EMAIL : bollywood.gr@gmail.com