Νέα παρέμβαση Πολύδωρα ...για παράδοση Παλαιοκώστα !

Καυτό ρεπορτάζ και πληροφορίες για τις εξελίξεις από την απόδραση...Δεν συμμετέχει ο Πανος Σόμπολος ( Διαβάστε το! Δεν θα σας μείνει μια..)

AND THE OSCAR GOES TO ...

http://kolotrixes.blogspot.com/2009/02/and-oscar-goes-to.html

Αλλαγές στο καθεστώς αγοράς καρτοκινητών ζητά ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Θέλει μέσα στο πακέτο 500 ώρες πτήσης με ελικόπτερο δωρεάν, φορτιστή, hands free, ανεμόσκαλα καθώς και 200 δωρεάν SMS προς την ΕΛ.ΑΣ. γιά διαπραγματεύσεις σε περιπτώσεις απαγωγών.

Ο πρωθυπουργός μελετά την πλήρη απαγόρευση των πτήσεων με ελικόπτερα ίσως και την απαγόρευση των πτήσεων γενικώς πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο. Το μέτρο υπάρχει η σκέψη να επεκταθεί και σε πουλιά, μύγες, κουνούπια, μέλισσες, γαιδάρους, τιμή του οβελία, αμόλυβδη, τρίχες, αερόστατα, γενικά σε ότι πετάει.

Εν τω μεταξύ εχθές είχαμε αθρώες συλλήψεις και προσαγωγές ανεμιστήρων (επιτραπέζιων και οροφής) αλλά και χτυπητηριών φραπέ με έλικα. Δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο εις βάρος τους και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Συνελήφθησαν επίσης ένα κολεόπτερο, ένα ελικοδρόμιο, ένας ελικοειδής μεντεσές καθώς και το όρος Ελικώνας.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να απευθύνει έκκληση στους δραπέτες να παραδωθούν ο Βύρωνας Πολύδωρας. Επειδή απουσιάζει στο εξωτερικό (έχει πάει στην διεθνή έκθεση GRANA 2009) θα παίξει ηχογραφημένη η παλιά έκκληση του 2006. Επίσης εξετάζεται οι φυλακές να επανδρωθούν με rangers, country men και Gendarmerie των αγρών καθ΄υπόδειξη του πρώην υπουργού Δημοσίας Τάξεως.

Ένα άλλο μέτρο που εξετάζεται, αποτρεπτικό τέτοιου είδους αποδράσεων από αέρος, είναι και το κλείσιμο από πάνω όλων των φυλακών με κοτετσόσυρμα 25ρι. Κάποιοι προτείνουν κουνελόσυρμα επίσης 25ρι ενώ υπάρχουν και πιό σκληροπυρηνικές προτάσεις στο τραπέζι γιά κλείσιμο με τσιμεντόλιθο ή πέτρα καρύστου.

Φήμες θέλουν τον Παλαιοκώστα να διαπραγματεύεται την επιστροφή του στις φυλακές (γιά λίγο) γιά να πάρει τις παντόφλες του, την οδοντόβουρτσα, δυό καπότες και ένα πεντάευρω που ξέχασε στο κελί. Δεν αποκλείεται ο κύριος Δένδιας να δεχθεί την επιστροφή του έστω και γιά δέκα λεπτά μιάς και αυτό θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία τηρουμένων των αναλογιών.

Η αυξημένη ζήτηση γιά πτήσεις προς τις ελληνικές φυλακές έχει ανοίξει την όρεξη σε διάφορες εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδος. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η AEGEAN, η QATAR AIRWAYS και η ισπανική IBERIA που κατέθεσαν κλειστές προσφορές.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αύριο έξω από το Υπουργείο Μεταφορών οι κάτοικοι του Κορυδαλλού οι οποίοι θα ζητήσουν να κατασκευαστεί στο δήμο τους αεροδρόμιο. Φήμες θέλουν την κυβέρνηση να εξετάζει σοβαρά το αίτημα αυτό αλλά αντιδρά στην πρόταση να ονομαστεί "Αεροδρόμιο Βασίλης Παλαιοκώστας". Αντιπροτείνει "El Paleokostas Aeropuerto".

Η Ελληνική Αστυνομία σε μιά επίδειξη πυγμής συνέλαβε τον πιλότο του ελικοπτέρου αλλά και τη μάνα του διότι σε ερώτηση τους γιατί δεν αντιστάθηκε στους κακοποιούς που του έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο και τη χειροβομβίδα στα δόντια απάντησε "όχι γιά μένα, γιά τη φουκαριάρα τη μάνα μου". Σκέψεις υπάρχουν και γιά συλλήψεις όλων αυτών που τραβάγανε βίντεο με τα κινητά τους, αντί να συνδράμουν στην καταδίωξη. Συνελήφθη επίσης και ο περιπτεράς απέναντι από τις φυλακές γιά ληγμένες σοκοφρέτες.

Και τώρα η κίνηση στους δρόμους. Βασίλη σε ακούμε ...