Μυστήριο και "ανατροπές" στην υπόθεση εκβιασμού και ερωτικού τριο με την ηθοποιό!


Περίεργη εξαφάνιση του Πολιτικού Μηχανικού...που είχε κάνει την καταγγελία. Εμπλοκή και αστυνομικού φίλου του μηχανικού! Δεν μετείχα σε ερωτικό τρίο λέει τώρα η ηθοποιός!
Ανατρέπει τα πάντα η ηθοποιός με συνέντευξή της στην Εspresso έξω απο τα δικαστήρια όπου πήγε χθές για την δίκη η οποία και αναβλήθηκε.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Δεν υπάρχει καμία ροζ ιστορία. Τον πολιτικό μηχανικό τον γνωρίζω ελάχιστα και παρ’ όλα αυτά θέλω να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε υπήρξε ερωτική συνεύρεση μεταξύ μας. Ολα τα υπόλοιπα, το πώς και το γιατί βρέθηκα μπλεγμένη σε αυτήή την υπόθεση, θα λυθούν και θα ειπωθούν στο δικαστήριο. Η αλήθεια είναι διαφορετική και για όλα όσα συνέβησαν θα αναφερθώ εκτενώς μετά την έκβαση της δίκης. Αλλωστε δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι για τη ροζ ιστορία, όπως αποδόθηκε, δεν υπάρχει καμία κατηγορία. Αυτό που λέω μετά γνώσεως είναι ότι κάποιοι με εκμεταλλεύτηκαν, καθώς και στη θέση μου θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. Απλά εγώ ήμουν γνωστή και η υπόθεση πήρε αυτή την τροπή και έκταση» είναι η τοποθέτηση της ηθοποιού στο καυτό ερώτημα κατά πόσο ευσταθούν η κατηγορία που της αποδίδει ο πολιτικός μηχανικός περί εκβιασμού με ροζ DVD, αλλά και οι ερωτικές συνευρέσεις αντί ανταλλάγματος (τις οποίες παραδέχτηκε και η ίδια στην αστυνομία) σε ξενοδοχείο του Αλίμου."
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=949564&catID=16