Βοηθήστε την καθαρίστρια -συνδικαλίστρια που "χτύπησε" με βιτριόλι η "μαφία της μαύρης εργασίας"!

Διαδώστε το! ( Οι εργατοπατέρες που έχουν συνεργασία με τις εταιρίες σκλαβοπάζαρα και απασχολούν για να τους καθαρίζουν τα χλιδάτα γραφεία νοικιασμένες εργάτριες ...εξέδωσαν μια ανακοίνωση τριών σειρών ... αντί να την βοηθήσουν, ενώ έχουν πακτωλό χρημάτων ...τα οποία διοχέτευαν σε πλαστά τιμολόγια του ΙΝΕ ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ. Θα σας τα αποκαλύψουμε τις προσεχείς ημέρες)
Όλα για την Κωνσταντίνα , την καθαρίστρια που "χτύπησαν" με βιτριόλη
"Επειδή είναι στιγμές που η πλάκα, σοβαρή ή όχι είναι πολύ λίγη για να εκφράσει συναισθήματα, παρακαλούμε δώστε βάση σ’ αυτό και διαδώστε το.
Ο λογαριασμός ενίσχυσης της Κωνσταντίνας Κούνεβα, της συνδικαλίστριας που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι της εργοδοτικής τρομοκρατίας.

5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELENA KUEVA KOSTADINKA NIKOLOVA

Σχετικά γράψαμε στο προ-προηγούμενο δημοσίευμα. Επειδή τα έχουμε πάρει στο κρανίο και επειδή το γεγονός έχει θάφτει από τα ΜΜΕ και επειδή η γυναίκα παίρνει 650 ευρώ για να ζει την οικογένεια(έχει παιδιά) της
Προσφέρουμε ότι μπορούμε όχι από αυτά που μας περισσεύουν αλλά από...
αυτά που θα μας λείψουν. Δεν πειράζει. Είναι στοιχειώδης υποχρέωση κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης.
Και φυσικά Δεν μένουμε στην οικονομική ενίσχυση. Διαδίδουμε το μήνυμα το δημοσιεύουμε σε blog και sites και συμμετέχουμε σε κάθε κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης και δράσης'.

http://salata.wordpress.com/2008/12/26/1-15/
http://blogs-in-gr.blogspot.com/
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_3474.html