Τo ξύλο "βγήκε από τον Παράδεισο" ...ή έχω "ένα μυστικό" !


Της Αλίκης Βουγιουκλάκη της μακαρίτισσας σας θα γίνει ... αυτό το χειμώνα !
Με δυο προδημοσιεύσεις αποσπασμάτων του βιβλίου που έγραψε ο γιος της ηθοποιού Γιάννης Παπαμηχαήλ , χθες στην Εspresso και σήμερα η επίσημη στο "Bήμα της Κυριακής" , κυκλοφορεί αύριο από τις εκδόσεις Λιβάνη, με τίτλο «Εχω ένα μυστικό».
Το βιβλίο που αναμένεται να ξεπουλήσει, και να ξαναξεπουλήσει κάνοντας "πλούσιους" τον συγγραφέα , τους συνεργάτες επιμελητές και βέβαια τον εκδοτικό οίκο...
Βέβαια έρχεται και το σήριαλ του Αlpha tv με την "Νext γατούλα" της ΤV Κατερίνα Παπουτσάκη ( Α ρε Καραφώτη ...ποιος σου είπε ότι, δεν κατεβαίνουν άγγελοι στη Γη ...και μάλιστα μπρατσαράδες...και μπραβόνια) όποτε θα γίνει της Εθνικής Σταρ σε Εθνικό Τηλεοπτικό Δίκτυο.
Πρωί, μεσημέρι βράδυ και τα Σαββατοκύριακα Αλίκη και Παπουτσάκη θα βλέπετε !
Και εμβόλιμα άντε και κανένας Χαρδαβέλας , Χατζηνίκος , Πρετεντέρης κλπ (ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ)
( Ξεχάσαμε τον Καμπούρη του ΕΧΤRA ...Ε δεν θα παίξει με το αντίπαλο δέος τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΡ ...δεν θα βρει και κάνα δύο τραβέλια που να μοιάζουν της Αλίκης)
Τώρα στο Βιβλίο ...που πολλοί αμφισβητούν κάτω από ποιες συνθήκες και τρόπους πείστηκε ο γιος της μακαρίτισσας να το γράψει ή να τα διηγηθεί σε αυτούς που τα έγραψαν ...και αν ήθελε να τα πει ή του είπαν να τα πει ...γιατί αυτοί τα ήξεραν καλύτερα...(Kι αυτό με δεδομένο της κατάστασης του, της εμπλοκής του με τον κόσμο των drugs ...που τον οδήγησαν και σε δικαστική περιπέτεια)
Λοιπόν σύμφωνα με την Εspresso ο Γιαννάκης βίωσε άγρια τον γάμο της μητέρας του και του πατέρα του Δ . Παπαμηχαήλ , αφού όπως γράφει η ζήλια του πατέρα του εκδηλωνόταν με επιθετική συμπεριφορά ...και αυτό ήταν που οδήγησε στο χωρισμό...
Ακόμα αποκαλεί τον επίσης σύντροφο της Αλίκης Ηλιάδη "δεύτερο πατέρα" του και τον Βλάση Μπονάτσο καλό φίλο !
Για τον Σπυρόπουλο ούτε λέξη ... ( αφού έπεσε τόσο χαμηλά με την Λιάνη )
Το Βήμα, στα προ δημοσιευμένα κείμενα ...στέκεται ...στους άντρες της Αλίκης ...Ενώ αναφορά υπάρχει και στον επίκαιρο τέως ,τον κοκό ...Για την "θρυλούμενη" αυτή σχέση ούτε επιβεβαιώνει ούτε ...δίνει λεπτομέρειες !
Εκτος του ότι, ο κοκός χάζευε (κληρονομικό χάρισμα) στα πλατό του Φίνου τα γυρίσματα της Αλίκης
ΤΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Espresso , Bήμα