Ηλεία: Κυνηγητό με τρακτέρ, αστυνομία και σπασμένα μαγαζιά διδάσκει μπαλίτσα στο GTA


Καλύτερη από τη φαντασία συνεχίζει να είναι η πραγματικότητα στο τρίγωνο των Βερμούδων της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, η περιοχή που μας δίνει μια εκπληκτική είδηση κάθε 1.3 μέρες περίπου, είχε να μας δώσει ένα Grand Theft Auto με τρακτέρ, επειδή στην Ηλεία η ζωή είναι πιο εξωφρενική από τα video games.
Πιο συγκεκριμένα, ήταν ένας πρόσφατα προφυλακισμένος 42χρονος στο Κ. Στρέφι, στον οποίο μάλλον τα είχε σκάσει πολύ άσχημα η ζωή, με αποτέλεσμα να αναστατώνει συνεχώς την περιοχή. Το αποκορύφωμα ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν αποφάσισε μάλλον να γυρίσει την περιοχή στη λίθινη εποχή. Το Die Hard σκηνικό είχε ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο όταν ο δράστης προσπέρασε ατάραχος μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στο δρόμο από τον Πύργο προς το Στρέφι. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καταδιώξουν αλλά ο 42χρονος το έσκασε από τα χωράφια και τους διέφυγε τελείως και τις επόμενες μέρες.
Η συνέχει ήταν χθες στις 5.30, όταν προσπάθησε να βάλει βερεσέ βενζίνη σε βενζινάδικο στο Πελόπιο. Το κατάστημα δεν δέχτηκε γιατί ο δράστης το είχε ξαναζητήσει πολλές φορές πρόσφατα, με αποτέλεσμα ο Διάβολος της Ηλείας να αρχίσει να σπάει τζαμαρίες και δύο αυτοκίνητα, γιατί έτσι. Αμέσως μετά, το πάρτι συνεχίστηκε στο χωριό, όπου ο 42χρονος άρχισε πεζός να βρίζει και να χτυπάει ράντομ κόσμο, όπως τρεις ηλικιωμένους που δεν κατάφεραν να του ξεφύγουν ενώ παρατρίχα δεν πέτυχε τον πρόεδρο του χωριού με έναν ιμάντα με μεταλλική καστάνια που του πέταξε, αν και η τζαμαρία μια ψησταριάς από πίσω δεν τη γλίτωσε.
Εκείνη την ώρα είναι που εμφανίστηκε η ΕΛ.ΑΣ., οπότε ο ήρωάς μας καβάλησε το τρακτέρ του και κάλπασε με αυτό για να πατήσει τους αστυνομικούς και τα περιπολικά. Στην παλαβή αυτή καταδίωξη παραλίγο να χτυπήσει ράντομ κόσμο, ενώ έκανε και ζημιές σε τρία αυτοκίνητα. Το τέλος δόθηκε στο σουπερμάρκετ στη διασταύρωση Πλατάνου, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.