Με μπουκέτα δίκασαν το διαιτητή οι παίκτες της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών


Όσοι φαντάζονται ότι ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά μεταξύ δικηγόρων και νομικάριων θα είναι μια ανιαρή και κοψοφλεβαίικη φάση, κάνουν τρομερό λάθος, αγαπητοί φίλοι, αφού βλέπουμε ότι στο 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων το κλίμα ήταν τόσο έντονο και τα συναισθήματα τόσο τσιτωμένα, που δύο δικηγόροι μαζί με δύο φίλαθλους έριξαν ένα χέρι ξύλο στον διαιτητή του αγώνα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε εδώ, ο αγώνας του δικηγορικού πρωταθλήματος γινόταν μεταξύ του συλλόγου της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Εκεί, κάπως άναψαν τα αίματα μεταξύ της ομάδας του «Σόλωνα» και της ομάδας «Άρμα» με αφορμή ένα πέναλτι που εξόργισε παίκτες και φίλαθλους δικηγόρους, οι οποίοι προφανώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν πωτς γκενεν ατο.  Το σφύριγμα πέναλτι στο ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό, σε βάρος της ομάδας του «Σόλωνα» του Δ.Σ. Αθηνών, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας «’Αρμα» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μετά το τέλος του αγώνα, όταν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης «δυο παίκτες από τους δικηγόρους των Αθηνών, μαζί με φιλάθλους που εισήλθαν από την κερκίδα, προπηλάκισαν τον διαιτητή της διοργάνωσης».
Τελικά πριν γίνει Μπιλμπάο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, παρενέβησαν κάποιοι πιο ψύχραιμοι και τελικά ο διαιτητής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου Κοζάνης, με αμυχές και μώλωπες στα χέρια, ενώ δήλωσε στους γιατρούς ότι έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, ο διαιτητής αποχώρησε από το νοσοκομείο.
Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά, ο αγώνας μεταξύ της ομάδας του «Σόλωνα» και της ομάδας «Άρμα» να μη μοιάζει με αμέρικαν μπαρ, αλλά να θυμίζει περισσότερο κάτι τέτοιο: