Έβαλε κάμερες στο σπίτι του και είδε κάτι τρομακτικό (video)


Όταν ένας άνδρας αγόρασε κάμερες ασφαλείας για το σπίτι του, δεν φανταζόταν ότι θα έβλεπε να συμβαίνει κάτι τέτοιο ενώ εκείνος έλειπε.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας τοποθέτησε τις κάμερες στο σπίτι του και την επόμενη ημέρα αποφάσισε να δει αν συνέβη τίποτα περίεργο όσο έλειπε. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι την στιγμή που η κάμερα συνέλαβε κάτι μακρύ που έμοιαζε με ραβδί. Μόνο που....κουνιόταν!
Στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρο τι είναι, αλλά στη συνέχεια εμφανίζονται περισσότερα.... «ραβδιά» τα οποία τελικά όπως έγινε σαφές ήταν πόδια που ανήκαν σε μια γιγαντιαία αράχνη που ανέβαινε στον τοίχο.
Η σκηνή μοιάζει με ταινία τρόμου καθώς η νυχτερινή λήψη δίνει στο πλάσμα μια μυστηριώδης λάμψη.
Και καθώς το «τέρας» συνεχίζει να ανεβαίνει, ξαφνικά πέφτει και προσγειώνεται στο πάτωμα.
Ο άνθρωπος, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του Small Thunderdog στα κοινωνικά μέσα, έβαλε το βίντεο στο Twitter σχολιάζοντας:
«Δεν ήμουν σπίτι χθες το βράδυ, αλλά έχω μια κάμερα σπίτι - λειτουργεί πολύ καλά - δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά στο σπίτι μου».
Οι χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν το post του προτείνοντάς του μεταξύ άλλων να μετακομίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.