Εκδίκηση: Καγκουρό πλάκωσε στο ξύλο κυνηγό



Με σπασμένο σαγόνι κατέληξε ένας κυνηγός μετά από επίθεση που δέχτηκε από καγκουρό, το οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα σημάδευε με το όπλο του.

Το περιστατικό συνέβη στη δυτική Αυστραλία. Ο 19χρονος Τζόσουα Χάιντεν είχε πάει το βράδυ της Τρίτης για κυνήγι με τον αδερφό του, σύμφωνα με το ABC News. Κάποια στιγμή εντόπισαν τρία καγκουρό. Το ένα εξ αυτών έφυγε και ο νεαρός έβγαλε το κεφάλι του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου, στοχεύοντας τα άλλα δύο. Τότε το ζώο εμφανίστηκε και επιτέθηκε στο όχημα.
"Για την ακρίβεια έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο και έσπασε το μπροστινό παράθυρο. Στη συνέχεια πήδησε προς το μέρος μου και με χτύπησε στο σαγόνι" είπε ο Χάιντεν στο ABC, επισημαίνοντας ότι έχασε τις αισθήσεις του για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
 
"Ξύπνησα και ο αδερφός μου προσπάθησε να πει τι είχε συμβεί", πρόσθεσε, καθώς νόμιζε ότι αυτός που τον είχε χτυπήσει ήταν ο αδερφός του.
Ο νεαρός κυνηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του είπαν ότι πρέπει να περιμένει 10 μέρες για να φύγει το πρήξιμο, για να υποβληθεί σε επέμβαση.
Τα δύο αδέρφια ανέφεραν ότι πηγαίνουν συχνά για κυνήγι καγκουρό αλλά ποτέ δεν είχαν βρεθεί αντιμέτωπα με τέτοια συμπεριφορά. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα καγκουρό είναι συνήθως ήρεμα και σπάνια επιτίθενται. Κάτι που μπορεί να κάνουν όμως όταν αισθανθούν απειλή.