Στον “αμερόληπτο” Φιλελεύθερο ετοιμάζεται να συνεχίσει την “αντικειμενική” του αρθρογραφία ο Παν Λάμψιας! Προφανώς εκρίθη ότι το φύλλο δεν είναι αρκετά “αντικυβερνητικό”


Αυτά είναι. Τα καλά παιδιά δεν χάνονται ποτέ…. Μετα το ρεσιτάλ “αμεροληψίας” με τα “αντικειμενικά” editorial στα Νέα του Μαρινάκη τους 5 μήνες που έμεινε στο τιμόνι τους ως μεταβατικός … τον Παναγιώτη Λάμψια ετοιμάζει για διευθυντή του Φιλελεύθερου ο Θανάσης Μαυρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του εγκυρότατου e-Tetradio.gr προφανώς για να κάνει το φύλλο ακόμα πιο σκληρό Μητσοτακικό… Άλλωστε το … έσχατο “δείγμα γραφής” ( που προφανώς καταλογίσθηκε στα σύν του … ) το έδωσε πριν από λίγα βράδια σε έκατκτο δελτίο του Mega, όταν προσπάθησε να μας πέισει ότι για ο γεγονός οτι οι μετοχοι του καναλιού αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους εδώ και 1,5 χρόνο και οδηγούν στο λουκέτο το κανάλι αφου δεν διεκδίκησαν άδεια … φταίει ο Τσίπρας!!! (Προφανώς γιατι δεν πηρε τηλεφωνο τους τραπεζιτες να χαρίσoυν τα δάνεια στην Τηλέτυπος και να της δώσουν και νέα …)


Τον Παναγιώτη Λάμψια ετοιμάζει για διευθυντή του Φιλελεύθερου @LiberalGr ο Θανάσης Μαυρίδης @thmavridis, προφανώς για να κάνει το φύλλο ακόμα πιο σκληρό Μητσοτακικό...