Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέβη και αυτό: Χάκαραν το λογαριασμό του Πολάκη στο Facebook! – Τι απαντάΛίγη ώρα αφότου είχε αναρτήσει σχόλιο για το πώς προέκυψε, από τον “κόφτη” στις αναθέσεις και την επαναδιαπραγμάτευση με τις μεγάλες κατασκευαστικές των 4 οδικών αξόνων, όφελος 764 εκατ. ευρώ, που αντιπροσωπεύει ακριβώς το μισό από το φετινό κοινωνικό μέρισμα ύψους 1,5 δισ. ευρώ που διανέμει η κυβέρνηση στους οικονομικά ασθενεστερους, δέχθηκε … επίθεση από χάκερ ο λογαριασμός του Παύλου Πολάκηστο Facebook.

Σημειώνεται, ότι ο λογαριασμός του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στο Facebook είναι από τους δημοφιλέστερους στα social media…
Την επίθεση ανακοίνωσε με ανάρτηση του ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης.
Οπως έγραψε: «Καποιο τσογλανι εχει χακάρει το λογαριασμό μου και ανεβάζει δημοσιεύσεις στο όνομα μου».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.