ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη της Documento: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις


Η ανακοίνωση:
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, η offshore εταιρεία με την επωνυμία VELVET SUCCESS  S.A και έδρα τον Παναμά,  χρηματοδότησε την εταιρεία Zeus+Dione της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι με το ποσόν των 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα  η εν λόγω offshore  δεν παρουσιάζει καμιά άλλη δραστηριότητα, πέρα από τη χρηματοδότηση της εταιρείας της κυρίας Μητσοτάκη, την εποχή μάλιστα  που φέρεται να έχει ζημιές.
Πέρα από την μυστηριώδη offshore, στο ίδιο δημοσίευμα η εφημερίδα υποστηρίζει ότι με την εταιρεία Zeus+Dione συνδέεται επιχειρηματικά και η κ. Γεωργία Ευσεβίου, η οποία καταζητείται με διεθνές ελβετικό ένταλμα, ενώ ελέγχεται και από τις ελληνικές αρχές για απάτες, διακίνηση μαύρου χρήματος και  υπεξαίρεση 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Αν αληθεύουν όλα τα παραπάνω, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις: ποιος είναι ο μυστηριώδης ιδιοκτήτης της offshore VELVET SUCCESS; Είναι δυνατόν μια τόσο επιτυχημένη επιχειρηματίας, όπως η κ. Γκραμπόφσκι, να συνεταιρίζεται εν αγνοία της, με μια διεθνώς καταζητούμενη;
Ερωτήματα τα οποία προστίθενται στα προηγούμενα, τα οποία ο κ. Μητσοτάκης ακόμα να τα απαντήσει...