Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί το όνομα της Μενεγάκη έγινε Πάμε Στοίχημα ! Δείτε τι απόδοση έχει το όνομά της !!!


Αυτό δεν είναι όνομα είναι χρυσωρυχείο!!!

Και όμως μετά από ξεκατίνιασμα της Μενεγάκη με την Τάνια Ιακωβίδου ...δικαστήριο αποφάσισε ότι η δεύτερη θα πηγαίνει ταμείο να πληρώσει 2000 ευρώπουλα στην Ελένη μας για αναφορά στο όνομα της !
Θέμα
Ακριβά θα πληρώνει η Τάνια Ιακωβίδου την διάθεση της για σχολιασμό της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με την απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.   Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην βουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου «αναφέρθηκε στο πρόσωπο της αιτούσας με τρόπο συκοφαντικό, εξυβριστικό και με χαρακτηρισμούς προσβλητικούς της προσωπικότητας και της επαγγελματικής της υπόστασης». Πηγή: www.lifo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.