Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο σφυρί η βίλα γνωστού τηλεπαρουσιαστή στις Κυκλάδες
Σε πλειστηριασμό ακινητα-φιλέτα επωνύμων σε Μύκονο, Σύρο, Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο, Άνδρο και Μήλο

Ηχηρά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας που χρωστούν σε Δημόσιο και Τράπεζες βλέπουν την ακίνητη περιουσία τους να βγαίνει στο σφυρί.
Πολυτελείς επαύλεις, οικόπεδα, κτίρια και διαμερίσματα επωνύμων βγαίνουν σε πλειστηριασμό για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ των διάσημων ιδιοκτητών τους προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες. Πρόκειται για δεκάδες ακίνητα-φιλέτα που θα βγάλουν σε πλειστηριασμό οι τράπεζες, ενώ άμεσα ξεκινά ένα μπαράζ καταγγελιών «κόκκινων» δανείων, τόσο ιδιωτών όσο και επιχειρηματιών..
Πληροφορίες του Cyclades24 αναφέρουν ότι οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί ιδιοκτησιες και δεκάδων εύπορων κακοπληρωτών, ανάμεσά τους και εκείνη γνωστού παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης που διαθέτει ακίνητο-«φιλέτο» στα Κυκλαδονήσια.
Οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στις Κυκλάδες ανακοινώθηκαν ήδη από τα Ειρηνοδικεία Σύρου, Νάξου, Τήνου, Μυκόνου, Πάρου, Θήρας, Άνδρου και Μήλου – στους περισσότερους πλειστηριασμούς ο επισπεύδων είναι τραπεζικό ίδρυμα.
- το πλήρες ρεπορτάζ στο cyclades24.gr

http://zoornalistas.blogspot.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.