Νεκρό 18χρονο μοντέλο μετά από πάρτι ανταλλαγής συντρόφων (φωτο)



Το 18χρονο μοντέλο Ivana Smit έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στον 20ο όροφο στην Κουάλα Λουμπούρ, ενώ διασκέδαζε σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Η οικογένεια της ζητά την παρέμβαση της Interpol για να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Το μυστήριο στην υπόθεση είναι πως η 18χρονη έπεσε από το μπαλκόνι γυμνή.
Η ολλανδικής καταγωγής Ivana Smit είχε γίνει πολύ γνωστή στη Μαλαισία τα τελευταία 5 χρόνια.
Το μοιραίο βράδυ επισκέφθηκε το διαμέρισμα ενός ζευγαριού πλουσίων Αμερικανών στις 5 τα ξημερώματα.
Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας υποστηρίζει πως πρόκειται για τον 45χρονο Αμερικανό Αμάντο Τζόνσον και την 30χρονη Ινδονήσια σύζυγό του Λούνα.
Σύμφωνα με την Dailymail, o παππούς της Hendrik Smit, που ζει στην Penang, δήλωσε ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσε από τον 20ο όροφο και το πτώμα βρέθηκε στον 6ο.
«Βρέθηκε εκεί γυμνή. Που είναι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της; Πιστεύουμε ότι υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία στον θάνατό της.
»Φυσικά δεν πιστεύουμε την εκδοχή της αστυνομίας γιατί δεν μπορούν να μας δώσουν φωτογραφίες ή μια αναφορά από το σημείο. Ο πατέρας της Ivana έχει έρθει σε επαφή με τον Ολλανδό πρέσβη και την Interpol».
Ο πατέρας της είπε πως, όταν είδε τη σορό της κόρης του, στο νεκροτομείο, είχε σημάδια στον λαιμό τους που έμοιαζαν σαν δακτυλικά αποτυπώματα.
Ο ίδιος δεν πιστεύει πως η Ιβάνα έπεσε από το μπαλκόνι ούτε αυτοκτόνησε.
«Είδα μώλωπες στον λαιμό της, σαν αποτυπώματα, σαν κάποιος να την είχε αρπάξει από τον λαιμό» δήλωσε ο Μαρσέλ Σμιτ στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.