Πήγαν να εισβάλουν στο σπίτι τη εισαγγελέας που ερευνά το ναρκοπλοίο NOOR 1



Με μία δραματικού περιεχομένου επιστολή η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα ενημερώνει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για ύποπτες κινήσεις που αντελήφθη εντός της πολυκατοικίας όπου διαμένει και οι οποίες έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Με μία δραματικού περιεχομένου επιστολή η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα ενημερώνει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για ύποπτες κινήσεις που αντελήφθη εντός της πολυκατοικίας όπου διαμένει Η εισαγγελέας, αφού αναφέρεται στην υπόθεση την οποία χειρίζεται και αφορά στους εμπλεκομένους στη χρηματοδότηση και μεταφορά της ηρωίνης με το πλοίο «NOOR1» από τον Περσικό Κόλπο στην Ελλάδα, σημειώνει πως δύο άτομα εισήλθαν στην πολυκατοικία της την 16η του τρέχοντος μηνός στις 12.45 και αφού ανέβηκαν με το ασανσέρ στον 3ο όροφο όπου διαμένει, όταν αντιλήφθηκαν την κάμερα ασφαλείας, κάλυψαν τα πρόσωπά τους. Αμέσως μετά ανέβηκαν στον 4ο και τελευταίο όροφο, ενώ στη συνέχεια κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου διασταυρώθηκαν με τη διαχειρίστρια, στην οποία ισχυρίστηκαν πως διένεμαν φυλλάδια. Όμως, ούτε φυλλάδια κρατούσαν ούτε και σακίδιο με τέτοιο υλικό, σύμφωνα μάλιστα με τις καταγραφές από την κάμερα ασφαλείας. Κατόπιν όλων τούτων η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα ζήτησε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ. την τοποθέτηση στατικού-μονίμου σημείου φύλαξης στην είσοδο του κτηρίου όπου διαμένει.
Η εισαγγελέας στην επιστολή της υπενθυμίζει στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. πως διενεργεί προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση κακουργηματικών πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από κακουργηματικές πράξεις τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, και πως η έρευνα αυτή συνδέεται με την υπόθεση μεταφοράς δύο και πλέον τόνων ηρωίνης, γνωστή και ως υπόθεση «NOOR1».
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 http://www.periodista.gr