Καρέ καρέ η εισβολή και καταστροφή των γραφείων του ΕΘΝΟΥΣ από χούλιγκαν του Ολυμπιακού



Στρατιωτικού τύπου οργάνωση είχαν οι τραμπούκοι που χτύπησαν την Κυριακή το απόγευμα τα γραφεία της 24Media , όπου στεγάζεται και το "Εθνος".

Αυτό προκύπτει από το οπτικό ύλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου. Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, μία μεγάλη ομάδα μοτοσυκλετιστών , έκλεισε τη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος των γραφείων της 24Media, με εντολή του επικεφαλής της συμμορίας, ο οποίος προπορεύεται και έχει το γενικό πρόσταγμα. Αμέσως, περί τους 15 κουκουλοφόροι επιτίθενται με πέτρες  και λοστούς , ενώ πετούν άσπρες και κόκκινες μπογιές στους τοίχους και την εξωτερική πόρτα του κτιρίου. Χτυπούν δύο δημοσιογράφους, προκαλούν ζημιές σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες εργαζομένων που είχαν σταθμεύσει στο σημείο.

  Η επίθεση κράτησε ένα λεπτό - οι τραμπούκοι επιχείρησαν μάλιστα να πετάξουν μολότωφ μέσα στο κτίριο , με προφανή στόχο να υπάρξουν θύματα, αλλά - ευτυχώς - δεν το κατάφεραν. Αμέσως μετά, ο επικεφαλής έδωσε νέο πρόσταγμα, αυτή τη φορά για αποχώρηση της πομπής των μοτοσυκλετιστών , προς την κάθοδο της Συγγρού. Σημειώνεται ότι στο σημείο υπήρχε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο αποχώρησε λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση της επίθεσης, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο δεύτερο βίντεο- ντοκουμέντο.
http://news247.gr/