Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ ξεμπροστιάζει τη ΝΔ και την Metron Analysis για τις δημοσκοπήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)



Μετά τις πλήρως… επιτυχημένες προβλέψεις της σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, με αποκορύφωμα τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και το δημοψήφισμα του Ιουλίου, η Metron Analysis έρχεται στα δύσκολα και με νέα δημοσκόπηση επιχειρεί να αποκαταστήσει την… τάξη στο πολιτικό σύστημα.

Η Metron Analysis στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015
Η εταιρία έδινε σε σφυγμομέτρηση στις 15 του ίδιου μήνα, πέντε μέρες πριν τις εκλογές, σχεδόν ισοψηφία σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, με μισή μονάδα διαφορά
Απόκλιση μόλις 7,5% μονάδες!
Η Metron Analysis στο δημοψήφισμα του Ιουλίου
Η εταιρία έδινε σε σφυγμομέτρηση στις 3 Ιουλίου οριακό προβάδισμα κάτω της μίας μονάδας στο «Όχι».
Απόκλιση μόλις πάνω από 20 μονάδες!
Σήμερα η Metron Analysis πασχίζει να δώσει σχεδόν αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ μέσω της μέτρησης για τα «Νέα», την ώρα που μία σειρά από δημοσκοπήσεις δείχνουν πως από το κλείσιμο της αξιολόγησης, την έξοδο στις αγορές και την ανάκαμψη όλων των οικονομικών δεικτών, η «ψαλίδα» του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ κλείνει με γεωμετρική πρόοδο.
Υ.Γ. Ούτε κατά παραγγελία να ήταν η δημοσκόπηση! Η τηλεοπτική… προαναγγελία του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος την Τρίτη σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Alpha «μάντεψε» ότι έρχονται δημοσκοπήσεις που, εν ολίγοις, θα καταγράφουν την υπεροχή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι της κυβέρνησης, τελικά επιβεβαιώθηκε…
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για κατάρρευση του αφηγήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη που «στήριζε το σύνολο της στρατηγικής της, στην δημοσκοπική της υπεροχή».
tribune.gr
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
 periodista.gr/