[Μούφα]Νέα δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ: Ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

«Δημοσκόπηση βόμβα» από ανύπαρκτη εταιρία [ το link από τα ελληνικά hoax ]

Εντάξει παιδιά το είχαμε πάρει είδηση ότι είναι μούφα ...το επιλέξαμε να το παίξουμε ...έτσι για την ΠΑΜΑΚ του ΣΥΡΙΖΑ ρε γαμώτο !

Νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα 18 - 22 Σεπτεμβρίου δείχνει πως οδεύουμε προς ολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Πριν προχωρήσουμε να σημειώσουμε το εξής: Η εταιρεία ερευνών είναι πολύ καινούρια. Δεν την γνωρίζουμε. Θα... την μάθουμε, όμως. Προαναγγέλλει μάλιστα και ανάλυση για το τι συμβαίνει με τα fake news. Εμείς θα αναμεταδώσουμε με κάθε επιφύλαξη τα αποτελέσματα, τα οποία δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε, ας πούμε, ότι κάποιοι επιχειρούν προβοκάτσια για να έρθει αύριο – μεθαύριο η ΝΔ και να πει «να σας τα λέγαμε εμείς για τις δημοσκοπήσεις». Τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος και θα είναι εύκολο κάποιος να εντοπίσει τους προβοκάτορες. 
Εμείς λοιπόν αναμεταδίδουμε την έρευνα καθώς η... εταιρεία δηλώνει μέλος συγκεκριμένων ενώσεων, με ότι αυτό συνεπάγεται έναντι του νόμου.
Πάμε τώρα στην έρευνα.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της citizens momentum, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20,5% και η ΝΔ 21,5%.
Δείτε την πρόθεση ψήφου στις καρτέλες που ακολουθούν:





Από εκεί και πέρα, οι πολίτες απαντούν ότι είναι ικανοποιημένοι σε ποσοστό 48% έναντι 35% από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ενώ στην ίδια ερώτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης υφίσταται κυριολεκτικά συντριβή, με 24% μόνο να δηλώνει που είναι ικανοποιημένο και 53% να δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο.
Κόλαφος επίσης τα στοιχεία για την κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας σε ακραίες μορφές αντιπολίτευσης, όπως επίσης και για την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει πως η χώρα θα βγεί από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 και πως η κατάστση της ελληνικής οικονομίας είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι.
Διαβάστε αναλυτικά την έρευνα ΕΔΩ
Η ταυτότητα της έρευνας: 
Ποσοτική διαδικτυακή έρευνα, με τη τη χρήση δομημένου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου.
Μέγεθος δείγματος: 1060 άτομα με πλήρη γεωγραφική κάλυψη στις 13 περιφέρειες της χώρας.
Διάστημα συλλογής στοιχείων: 18-22 Σεπτεμβρίου 2017.
Δειγματοληψία: Πολυσταδιακή με χρήση ποσοστώσεων ως προς τη γεωγραφική κατανομή πληθυσμού, το φύλο και την ηλικία.
Στάθμιση: εκλογές Σεπτεμβρίου 2015.
Στατιστικό σφάλμα έρευνας: Μέγιστο σφάλμα 2.5% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%. Στην πρόθεση ψήφου, τα αποτελέσματα παρουσιάζονται με στρογγυλοποίηση στο 0.5%.

H έρευνα πραγματοποίηθηκε πιλοτικά, με ίδιους πόρους.
Τηρήθηκαν οι κώδικες δεοντολογίας και επαγγελματικής πρακτικής της ESOMAR και της WAPOR.

http://www.periodista.gr/