Φρίκη: Ζευγάρι κανιβάλων σκότωσε και έφαγε 30. Είχαν στο ψυγείο ανθρώπινα μέλη



Μία ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονιών συγκλόνισε το πρωί της Δευτέρας την κοινωνία του Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Όπως αποκάλυψαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης , ένα ζευγάρι κανιβάλων πιθανότητα ευθύνεται για τη διάπραξη 30 στυγερών δολοφονιών. Το ζεύγος -ένας άνδρας και μια γυναίκα- φύλασσε μάλιστα κάποια μέλη των θυμάτων του στο ψυγείο του σπιτιού του για μελλοντική κατανάλωση.
Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν, όπως αναφέρει το κανάλι NTV, επικαλούμενο πηγή στην εξεταστική επιτροπή της αστυνομίας.



Παρόλο που οι δύο ύποπτοι κατηγορούνται για 30 θανάτους, οι ρωσικές αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τις σορούς μόλις επτά θυμάτων. Οι δύο κανίβαλοι ομολόγησαν ότι από το 1999 μέχρι σήμερα έχουν απαγάγει, δολοφονήσει και φάει δεκάδες ανθρώπους.
Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 11 Σεπτεμβρίου ότι στην κατοχή των ρωσικών αρχών περιήλθε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν φωτογραφίες με τον άνδρα του ζευγαριού να ποζάρει κρατώντας μέλη του σώματος μιας διαμελισμένης γυναίκας. Την επόμενη ημέρα, εντόπισαν τη σωρό του θύματος σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα.
Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στην αρχή αρνήθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα, λέγοντας απλώς ότι είχε βρει τα απομεινάρια και απλά έβγαλε selfie μαζί τους, αλλά αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο. Στην πορεία ωστόσο ομολόγησε ότι ο ίδιος σκότωσε και εκείνη και ένα επιπλέον άτομο το 2012.
Η διερεύνηση της φριχτής υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

(Με πληροφορίες από RT, Apa φωτό: AP / Alexander Zemlianichenko)

 http://news247.gr/