UFO εξαφάνισαν το ελικόπτερο με τον Τσίπρα.



Οχι δεν είναι από tovatraxi.com ή tokoulouri.gr είναι απο τον Βηματοδότη ! Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ ανακαλυψε ότι πρωθυπουργός πετούσε κρυφά από τα ραντάρ για να μην τον εντοπίσουν σε ποιο νησί έκανε διακοπές τον 15Αυγουστο.  Ετσι μετά από την συναγρίδα που την έφαγε ο Μακρον αντί τον Τσίπρα τώρα έβγαλαν άλλο σενάριο. Πάντως μαθαίνουν γρήγορα και πλεον δημιουργούν τα δικά του fake news και δεν χρειάζεται να αντιγράφουν ! Διαβάστε το σενάριο όπως το γράφουν 

Η ιστορία που θα σας περιγράψω συνέβη στις 16 Αυγούστου (την επομένη δηλαδή της κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική), στις 6.20 το πρωί, στη βάση των ελικοπτέρων στα Μέγαρα. Ενα στρατιωτικό Χιούι (από αυτά τα ελικόπτερα που οι Αμερικανοί τα πρωτο-χρησιμοποίησαν στον πόλεμο του Βιετνάμ) απογειώνεται εκείνη την ώρα με κυβερνήτη έναν αντισυνταγματάρχη και με συγκυβερνήτη έναν ταγματάρχη της Αεροπορίας Στρατού. Ο αντισυνταγματάρχης-χειριστής θεωρείται από τους πλέον έμπειρους πιλότους με πολλές ώρες πτήσεων στο ενεργητικό του και τον χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τις πτήσεις της ανά την Ελλάδα.
nnn
Το ελικόπτερο παίρνει πορεία για το Ανατολικό Αιγαίο και παρακολουθείται (όπως συμβαίνει σε κάθε πτήση) από τα στρατιωτικά ραντάρ. Ενώ όμως βρισκόταν ανατολικά της Πάτμου (σύμφωνα με μαρτυρίες των χειριστών των ραντάρ), το ελικόπτερο εξαφανίστηκε για δέκα λεπτά από τα ραντάρ, χωρίς όμως να ανησυχήσει κανείς από τους χειριστές. Και τούτο επειδή, όπως έλεγε ένας από τους χειριστές του ραντάρ, ο αντισυνταγματάρχης πιλότος συνομιλούσε μαζί τους, αλλά δεν τον έβλεπαν στις οθόνες τους. Τι είχε συμβεί; Απλούστατα το ελικόπτερο πέταξε εκείνη την ώρα σε χαμηλό ύψος που δεν το πιάνουν τα ραντάρ και εμφανίστηκε μετά από δέκα λεπτά, με έναν όμως επιβάτη παραπάνω. «Ωσάν να μην ήθελε ο πιλότος να μάθουμε πού ακριβώς θα πήγαινε, κατέβηκε στα 300 πόδια» μου είπε ένας από τους χειριστές ραντάρ που ήταν βάρδια εκείνο το πρωί.