Η οικονομία βελτιώνεται λόγω…Κυριάκου!!! Τάδε έφη Μαρέβα !!!!!



Ελα ρε και μεις που πιστεύαμε οτι κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ και βυθίζουν οικονομικά την χώρα Θέμα :
Να “τιμήσει το στεφάνι της και να παινέψει το σπίτι της”, όπως λέει ο λαός φαίνεται ότι αποφάσισε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αφού πρώτα βέβαια … τίμησε δεόντως τις καλοκαιρινές selfies στα Χανιά.
Είπε, λοιπόν, μιλώντας στη γερμανική Die Welt, όπως αναμεταδίδει άρθρο της Deutsche Welle, η “συνιδρύτρια του fashion brand Zeus+Dione και επικεφαλής της ΜΚΟ Endeavor Greece που συμβουλεύει επιχειρηματίες στην Ελλάδα” (προφανώς καμία αναφορά στη σύνδεσή της με τον επικεφαλής της ΝΔ) ότι “υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία” αλλά “εάν εξέλθουμε τώρα από την κρίση θα είναι παρά τον Τσίπρα και όχι εξαιτίας του Τσίπρα”!
Τι εννοεί η “ποιήτρια”; Όπως γράφει η DW “αυτό που βελτιώνει το κλίμα, όπως λέει, είναι η προοπτική της κυοφορούμενης κυβερνητικής αλλαγής. Οι εκλογές αναμένεται να γίνουν το 2018 και στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται σημαντικά της συντηρητικής-φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας. Αυτό οφείλεται και στο ότι οι επιχειρηματίες διαμαρτύρονται για τη γραφειοκρατία, την οικογενειοκρατία και την υψηλή φορολογική επιβάρυνση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ”!
Σχόλιο 1ο: οι επιχειρηματίες, σύμφωνα με την Die Welt διαμαρτύρονται για την “γραφειοκρατία και την υψηλή φορολογική επιβάρυνση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ” γιατί πριν η φορολογία ήταν επιπέδου Κανάριων Νήσων και ήρθαν αυτοί του “καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” και μας έκαναν Σοβιετία.
Σχόλιο 2ο: διαμαρτύρονται για την οικογενειοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ γράφει άρθρο που φιλοξενεί δηλώσεις μέλους της πλέον κρατικοδίαιτης οικογένειας της Ελλάδας (για αναλυτικές πληροφορίες και για να πέσουμε όλοι μαζί από τα σύννεφα δείτε εδώ…)
Σχόλιο 3ο: Για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς, είναι απόλυτα λογικό να δίνει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι συνέντευξη στη γερμανική Die Welt. Ίσως στη Γερμανία να την διαβάσει και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και πειστεί να αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα όταν θα γίνουν εκλογές και όταν εκλεγεί ο Κυριάκος και όταν βελτιωθεί το οικονομικό κλίμα ακόμα περισσότερο (πόσα να κάνει και ο “Μακρόν της Ελλάδας” ως αξιωματική αντιπολίτευση πια;) και ξαναγίνει φιλική η χώρα για τις επενδύσεις που τόσο καλά γνωρίζει ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens…