Αυτή είναι η αλήθεια: Ορίστε που ήταν διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας - Η απάντηση στον συνέταιρο του Μαρινάκη

«Nα σοβαρευτεί λίγο», προτείνουν στη Νέα Δημοκρατία κυβερνητικές πηγές, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής με την οποία, μεταξύ άλλων, ζητάει από το Μέγαρο Μαξίμου να δημοσιοποιήσει πού έκανε διακοπές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πού βρισκόταν όταν μαίνονταν οι πυρκαγιές και πού ήταν στις 15 Αυγούστου.

«Μετά το φιάσκο της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη, που άφησε τις ξαπλώστρες των Χανίων, για λίγες ώρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, αλλά ακύρωσε την επίσκεψή του μόλις αντιλήφθηκε ότι εντός βρίσκονταν δυο υπουργοί της κυβέρνησης, φαίνεται ότι το φυσάει και δεν κρυώνει», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν:
«Σήμερα, λοιπόν, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, προφανώς κατ' εντολήν του συνεταίρου του, κ. Μητσοτάκη, αποκάλυψε κάτι τρομακτικό: Ότι ο πρωθυπουργός διέπραξε το αδιανόητο ατόπημα να βρίσκεται εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο πριν το Δεκαπενταύγουστο. Έφτασε, μάλιστα, στο έσχατο σημείο ανηθικότητας. Επέστρεψε εσπευσμένα λόγω των πυρκαγιών! Θα προτείναμε στη ΝΔ να προσπαθήσει τουλάχιστον, να σοβαρευτεί λίγο. Αν πάλι αυτό είναι ανέφικτο, είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του».