Δεύτερο Στεφάνι ...στο Σαλέ της Ντόρας στο Καρπενήσι ! Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη.

Το σαλέ της Ντόρας που έγινε ο γάμος του
γιου της με την Κοσιώνη
Οταν τα ΕΣΠΑ κάνουν θαύματα !

Οι οικογένεια της κρατικής αριστείας ...των Μητσοτάκηδων τέλεσε ένα ακόμα γάμο στο Καρπενήσι
Ο φέρελπις πολιτικός από κούνια με κρατική εγγύηση γιός της Ντόρας έβαλε δεύτερο στεφάνι με την τηλεπαρουσιάστρια του Σκάι Κοσιώνη .
Ολα έγιναν σε κλειστό κύκλο σε ένα σαλέ της Ντόρας στο  Καρπενήσι ..απ όπου κατάγεται ο πατέρας του υιού Ντόρας Μπακογιάννη και ως γνωστό είχε προκληθεί σκάνδαλο με τον Κώστα Μπακογιάννη ως περιφερειάρχη που ενέκρινε χρήματα από το ΕΣΠΑ να αναπαλαιώσει σπίτι του πατέρα του ως θύμα τρομοκρατίας ( είχε εκτελεστεί από την 17Ν) .. ντε και καλά για μουσείο δημοκρατίας !

Ως προς τον γάμο τώρα μάλλον δεν έχουν βγεί φώτο από το μυστήριο ...παρά μόνο αυτή που βλέπεται με σύμβολα αιώνιας αγάπης στα χέρια των νεόνυμφων.


Βέβαια πριν λίγα χρόνια στην ίδια περιοχή είχε γίνει ο πρώτος γάμος του γιου της Ντόρας... που είχε στηθεί τρικούβερτο γλέντι και την αδερφή του Αλεξία .. να χορεύει  τσάμικο  με τον αδερφό και την μαμά Ντόρα  όπως θα δείτε στην φώτο.


Αντε και καλές αριστείες ...στους απογόνους με την κρατική εγγύηση, αφού επιμένετε να τους ψηφίζετε . Οταν υπάρχει κράτος ...τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιούνται κορόιδα !