«Είσαι γαμπρός τσουτσέκι» - Ο Πάνος Καμμένος διέσυρε κυριολεκτικά τον γαμπρό της Ντόρας και υπάλληλο του Μαρινάκη

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι αρθρογράφος στις εφημερίδες «Ελευθερία του Τύπου» και «Παραπολιτικά», ενώ είναι ο σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter  ο Πάνος Καμμένος έστρεψε τα βέλη του εναντίον του Ανδρέα Παπαδόπουλου γράφοντας: ο "γαμπρός-τσουτσέκι" Α.Παπαδόπουλος αφού φίλησε τις κατουρημένες ποδιές για να μην ψάξω την αρπαχτή της Αλεξίας με ΕΕΣ ασχημονεί... ΕΡΧΟΜΑΙ
Χθες το βράδυ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είχε επιτεθεί με ανάρτηση του στο Facebook εναντίον του κ.Καμμένου χαρακτηρίζοντας τον "πολιτικό σκουπίδι".
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: 
Ένα μεγάλο διάστημα της ζωής μου το έχω περάσει πληρως ταυτισμένος με τον Συνασπισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί ήταν οι περισσότεροι φίλοι μου, εκεί και τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα, εκεί οι άνθρωποι που θαύμαζα! Οι δρόμοι μας χώρισαν το 2010. Πίστευα, ωστόσο, πως ανεξάρτητα από τις επιμέρους πολιτικές διαφωνίες θα είχε διατηρηθεί ένας κώδικας κοινών αξιών που μας ένωνε για πολλά χρόνια. Ειλικρινά, μετά και τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αδυνατώ να πιστέψω πως άνθρωποι που γνώριζα τόσο καλα, προκειμένου να κρατηθούν στην καρέκλα της εξουσίας φτύνουν το παρελθόν τους και υπερασπίζονται ένα πολιτικό σκουπίδι. Βρίσκουν αστεία επιχειρήματα για να υπερασπιστούν τον υπόκοσμο. Επειδή φαίνεται ότι το κουβάρι των αποκαλύψεων τώρα αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται, ευελπιστώ ότι-κάποιοι- δεν θα συνεχίσουν να αυτοεξευτελίζονται για μια καρέκλα. Κάποια τσιπα θα τους έχει απομείνει.
Η κόντρα ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ο κ. Καμμένος είχε πει ότι όσον αφορά στα «νυχτερινά επιδόματα των στρατιωτικών, αυτά αντιστοιχούν σε όσα χρήματα πήρε η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη για να προμοτάρει τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού. Και το λέω αυτό γιατί είδα ένα άρθρο του Ανδρέα Παπαδόπουλου, γαμπρού της Μπακογιάννη, στελέχους μεγάλου πλέον της ΝΔ, έφυγε από τη ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη και πήγε στη ΝΔ ως γαμπρός και υπάλληλος του κ. Μαρινάκη…».