Πουλήθηκε για κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ ( το Κ@λόσπιστο όπως έλεγε ο Γιαννόπουλος)η βίλα της Δήμητρας Λιάνη στην Εκάλη

Δυο μέρες μόλις πήρε για να πουληθεί η θρυλική μεζονέτα της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη, η οποία για βγήκε για τελευταία φορά σε πλειστηριασμό την Τετάρτη.
Η βίλα του αριθμού 3 είχε βγει πολλές φορές σε πλειστηριασμό τα τελευταία χρόνια αλλά δεν είχε βρει αγοραστή.
Η συγκεκριμένη κατοικία με τους τέσσερις ορόφους και τα 467 τ.μ. έκταση ανήκε στη Δήμητρα Λιάνη. Η βίλα έχει ιδιαίτερη σημασία στην ψυχή του κάθε οπαδού του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ, μιας και στο χώρο που χτίστηκε πριν από 8 χρόνια μαζί με άλλα 6 πολυτελή σπίτια ήταν το ιστορικό σπίτι που πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Η τελική τιμή πώλησης ήταν 400.000 ευρώ, αλλά μέσω του πλειστηριασμού τελικά έπιασε την τιμή των 581.500 ευρώ. Τα λεφτά είναι σαφώς λιγότερα βέβαια από την τιμή εκκίνησης των 1,2 εκατ. ευρώ του πλειστηριασμού του 2011. Η δεύτερη προσπάθεια έγινε το 2013 με αντίστοιχη τιμή 800.000 ευρώ αλλά κι αυτή η προσπάθεια απέτυχε.
Το ακίνητο συνοδεύεται από προσημείωση 360 χιλ. ευρώ υπέρ της Eurobank, υποθήκη και κατάσχεσης αξίας 87,8 χιλ. ευρώ και 51 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα υπέρ της ΔΟΥ Κηφισιάς.