MEGAlisius Στέλεχος δημοσιογράφος του MEGA αδειάζει Κούλη , Σταύρο Λοβέρδο για την αχαριστία τους στο κανάλι !

Όποτε σας έκανε κέφι, με ένα τηλεφώνημα, βρισκόσασταν στα «φιλέτα» του δελτίου ειδήσεων και των εκπομπών του


Κατά των Κυρ. Μητσοτάκη, Α. Λοβέρδου και Στ. Θεοδωράκη ξεσπαθώνει ο δημοσιογράφος του Mega Μιχάλης Ιγνατίου με αφορμή τη στάση τους στο θέμα της πώλησης του 20% του καναλιού στον Ιβάν Σαββίδη.
Ο Ιγνατίου ξεμπροστιάζει τους τρεις πολιτικούς γράφοντας χαρακτηριστικά στο mignatiou.com:
(...)  Όταν ακούστηκε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αγόρασε το 20% των μετοχών του κ. Φώτη Μπόμπολα, όλοι οι εργαζόμενοι -ακόμα και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που έχουν κάπου βολευθεί- αναθάρρησαν. Ένοιωσαν ότι ο «Γολγοθάς» τους, μετά από 14 μήνες, τελειώνει. Που να.. ήξεραν, οι άμοιροι, ότι θα τους έκοβαν τα φτερά με θανατηφόρες βολές ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος και ο συνάδελφος και φίλος Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος για χρόνια έφαγε ψωμί από το Mega.
Διότι κύριοι, είναι άλλο να πυροβολείτε τον Σαββίδη και τον Μπόμπολα, και άλλο να μην έχετε να πείτε μία κουβέντα για τους εργαζομένους. Κάντε ότι θέλετε με τους επιχειρηματίες, με τους οποίους μέχρι πρότινος είσασταν κολλητοί, σκοτωθείτε και βριστείτε όσο θέλετε μεταξύ σας, αλλά μέχρι εκεί. Μην παίζετε με το ψωμί των εργαζομένων.
Και οι τρεις ευεργετηθήκατε από το Mega και τους εργαζομένους του. Αποκλειστικό στασίδι είχατε στο Μεγάλο Κανάλι. Όποτε σας έκανε κέφι, με ένα τηλεφώνημα, βρισκόσασταν στα «φιλέτα» του δελτίου ειδήσεων και των εκπομπών του Mega. Και έρχεστε τώρα, να σταματήσετε την επαναλειτουργία του καναλιού και δεν περιμένετε να δείτε αν η όποια αγοραπωλησία είναι καθαρή και νόμιμη. Εάν υπάρχει ίχνος παρανομίας, θα είμαι και εγώ μαζί σας. Αλλά, κοιτάξτε τον καθρέφτη και οι τρεις σας. Και μετά να γίνεστε τιμητές και να παίζετε με τις τύχες 500 και πλέον ψυχών. Δεν είμαστε ξένοι. Δεν ήρθαμε από το διάστημα. Γνωριζόμαστε. Οι εργαζόμενοι του Mega κοιτάζονται στον καθρέφτη και το μέτωπο τους είναι πεντακάθαρο. Εάν δέκα δημοσιογράφοι προκάλεσαν τους τηλεθεατές -και ναι, το πιστεύω ότι προκάλεσαν- φταίνε οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, οι οποίοι τιμωρούνται πρώτα και πάνω απ’ όλα, από τους μετόχους του καναλιού; Τιμωρούνται που το κράτησαν όρθιο για να μπορούν να το πουλήσουν; Είναι μόνοι τους όλους αυτούς τους 14 μήνες. Όλα μπορούν να τα ανεχθούν. Όχι όμως την κριτική των πολιτικών, που πυροβολούν το κανάλι που τους ανέδειξε. Και ο κ. Μητσοτάκης, και ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Θεοδωράκης, ευεργετήθηκαν από το Mega και τους εργαζομένους του. Και καλά θα κάνουν να σιωπήσουν. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Αν υπάρχει ίχνος παρανομίας σε αυτή την αγοραπωλησία, να μην σώσει να γίνει. Αλλά αν όλα είναι νόμιμα γιατί να κοπεί το ψωμί τόσων ανθρώπων;(...)

 http://zoornalistas.blogspot.gr/