«Εμετός» και ασύλληπτη παράκρουση Μπογδάνου σε live μετάδοση κατά ΕΣΡ και Ιβάν Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει τέλος η αθλιότητα του ΣΚΑΪ στο θέμα των εξελίξεων των τηλεοπτικών πραγμάτων στη χώρα. Μετά τις χθεσινοβραδινές αθλιότητες των Σία Κοσιώνη και Γιώργου Παπαχρήστου κατά του Ιβάν Σαββίδη, ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ενός ακόμη υπαλλήλου του Αλαφούζου, να δώσει τα διαπιστευτήρια της αθλιότητας.

Δώστε τώρα βάση. Ο Μπογδάνος χαρακτήρισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης "νεοσοβιετικού τύπου αρχή". Γιατί; Διότι στο ΕΣΡ, εκτός από μία δύο απόψεις στελεχών που ακολουθούν γραμμή καναλαρχών, επικρατεί η άποψη ότι στην ελληνική αγορά, στην ελληνική πραγματικότητα χωρούν τέσσερα έως έξι τηλεοπτικά κανάλια. Μέχρι σήμερα οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες και η ηχώ τους, η Νέα Δημοκρατία, είχαν κάνει σημαία τους το ΕΣΡ. Τώρα που το ΕΣΡ δεν λέει αυτά που θέλουν οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες και τα θλιβερά υπαλληλάκια τους βρίζουν το ΕΣΡ ή το χαρακτηρίζουν "νεοσοβιετικό". Τόσο ξεπεσμένοι. Τόσο γραφικοί και αστείοι οι Μπογδάνοι της ενημέρωσης. Και ταυτόχρονα τόσο άχρηστοι να κάνουν και μία προπαγάνδα της προκοπής. Και τόσο αδίστακτοι που δεν διστάζουν να παριστάνουν τους κλόουνς.
Ο Μπογδάνος - δεν έχουμε αυταπάτες ότι μπορεί και τα σκέφτεται μόνος του όλα αυτά. Εντολές του Αλαφούζου εκτελεί και γιαυτό γελοιοποιείται και πληρώνεται για να συμμετέχει στο τηλεοπτικό τσίρκο του ΣΚΑΊ - δεν θέλει τις ανεξάρτητες αρχές, δεν θέλει να πληρώσουν οι καναλάρχες, δεν θέλει να γίνει διαγωνισμός και παραπληροφορεί χωρίς ντροπή. Διότι μας είπε ότι ο "διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες κρίθηκε αντισυνταγματικός". Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό που ξεστόμισε ο Μπογδάνος. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ. Οι άδειες θα χορηγηθούν με βάση το νόμο Παππά. Πάει και τελείωσε. Θα το συνηθίσουν και θα τους περάσει.
Και μέσα σε όλα αυτά, σαν πιστό υπαλληλάκι που είναι, ο Μπογδάνος ξέρασε και τα γνωστά εμέσματα του ομίλου του Αλαφούζου για τον Ιβάν Σαββίδη. Και τον Ιβάν θα τον συνηθίσουν και μπορεί και να τους αρέσει στο τέλος.
 http://www.periodista.gr/
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ