"Μαστουρωμένοι" οπαδοί του Σώρρα ορκίζονται κάτω από την Ακρόπολη ! Και μη χειρότερα !

Κόψτε φάστες και βγάλτε συμπέρασμα ! Τι πίνουν !  Θέμα :

Πάνω από 300 οπαδούς του Ελλάνιου Αρτέμη Σώρρα μαζεύτηκαν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης για να ορκιστούν μέχρι τελευταίου κομματιού κυτταρικού ιστού στο καταπίστευμα των 3.2 τρις ευρώ του αρχηγού τους.

Έξω από το Ηρώδειο λοιπόν, που σίγουρα έχει δει πολύ καλύτερες παραστάσεις, παρουσία του αρχηγού τους που συνοδευόταν καλού κακού και από έναν “φουσκωτό” έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση που γινόταν κανένα πέσιμο από τους υποστηρικτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι 300 και πλέον νέοι οπαδοί του Αρτέμη, σε άψογο κυκλικό σχηματισμό, ορκίστηκαν
Εις τον λόγον της ενότητας του Πανάγαθου Άρχοντος Φωτός με καρδιά και ψυχή συντονισμένη», και συνεχίζουν: «Ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμη τους είναι το κοσμικό πυρ
Μπας και τους “σβήστει” o ΕΝΦΙΑ, τα χρωστούμενα στις τράπεζες και τους φουσκώθει λίγο ο τραπεζικός λογαριασμός.



Όταν σου μυρίζει Νεοταξίτης


Ελλάνιο σιγαρέτο αναμμένο απευθείας με την αρχέγονη φλόγα του Προμηθέα




Κάμεραμαν που ίπταται πάνω από τα αρχαία μάρμαρα (αποκλείεται να τον άφηνε η αστυνομία να πατήσει πάνω κει)



Όταν αντί να σε συλλάβουν, σε συνοδεύουν



Όπως είναι φυσικό πολλοί τουρίστες, έκθαμποι από το αρχαιοελληνικό κλέος των Ελλάνιων, ρωτούσαν τους περαστικούς να μάθουν τι ακριβώς συνέβαινε, πράγμα που σίγουρα θα έφερε τους περαστικούς σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.


Τέλος, κάποιοι οπαδοί του Σώρρα μοιράζαν φυλλάδια και προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους ξένους ότι είναι πολεμιστές ενάντια την Ν.Τ.Π και διάφορα άλλα τέτοια. Εξηγήσεις  που σίγουρα προβλημάτισαν τους τουρίστες για το μέλλον αυτής της χώρας.
Πηγή 
 http://luben.tv/s