Με ελαστικά του 2006 η φονική Πόρσε στην Αθηνών -Λαμίας

Ένα στοιχείο που ίσως ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση αφορά στα ελαστικά του μοιραίου μαύρου οχήματος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, τα λάστιχα της Porsche ήταν της 48ης εβδομάδας του 2006, δηλαδή «ηλικίας» 11 ετών, αν το στοιχείο αυτό επιβεβαιωθεί.




Μαρτυρία διερχόμενου οδηγού


(H αδικοχαμένη μητέρα με τον σύζυγό της που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται)
(H αδικοχαμένη μητέρα με τον σύζυγό της που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται)
Όπως αναφέρει ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος στο star, «περίπου ένα χιλιόμετρο πριν το σημείο του δυστυχήματος, με προσπέρασε η Πόρσε».

«Ο δρόμος ήταν βρεγμένος αλλά δεν έβρεχε εκείνη την ώρα. Με προσπέρασε κανονικά, από αριστερά, αλλά με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Εγώ πήγαινα με 140, η Πόρσε ίσως πήγαινε και με 300 χιλιόμετρα την ώρα» αναφέρει ο κ. Θεοχαρόπουλος, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει από τέτοιου είδους υπεραυτοκίνητα.

«Την ώρα που με προσπερνούσε, αυτό που κατάλαβα ήταν ένας θόρυβος και ένιωσα ένα τράνταγμα, όπως είναι όταν σε προσπερνάει κάτι με υπερβολική ταχύτητα» εξηγεί.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά: «Ήταν ένα πράγμα, να μην καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί. Ήταν κομμένο στα δύο το αυτοκίνητο. Είδα έναν άνθρωπο με ξυρισμένο κεφάλι και με λίγες γρατσουνιές, σε κατάσταση αμόκ να φωνάζει “το παιδί μου, η οικογένειά μου”».
 http://www.zougla.gr/a