(vid) H “βαρυσήμαντη” συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στο Μένιο Φουρθιώτη και το κανάλι “Ε” – “Τί εννοούσα με το λεφτά υπάρχουν”


Στη μήνυση του απόστρατου στρατιωτικού για την περίφημη φράση “λεφτά υπάρχουν” βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και μάλιστα στην κάμερα του καναλιού “Ε” και της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη “Αποκαλυπτικά”.
Όπως αναφέρεται στο βίντεο, ο δημοσιογράφος Σταύρος Νικολάου εντόπισε τον Γιώργο Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού και μη εξαιρετέου πρώην στενού συνεργάτη του ΓΑΠ Γιώργου Παπακωνσταντίνου…
Τι είπε ο πρώην Πρωθυπουργός για τη μήνυση για το “λεφτά υπάρχουν”:
«Ήταν μία προπαγάνδα απέναντι στις πραγματικές αλλαγές που πρότεινα και ήταν μία κομμένη φράση». Χρησιμοποίησαν πολλά μέσα, και ιδιαίτερα η αντιπολίτευση, χωρίς να ολοκληρώσουν τη φράση μου. Εγώ είπα λεφτά υπάρχουν αν κόψουμε τις σπατάλες, λεφτά υπάρχουν για να χτυπήσουμε τη διαφθορά, λεφτά υπάρχουν αν ανοίξουμε τα επαγγέλματα, λεφτά υπάρχουν για να φτιάξουμε ένα σωστό κράτος. Θέλησαν να αποκόψουν τη φράση αυτή και να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου».
 http://thefaq.gr
Πηγή: enikos.gr