Και με την "βούλα" μαθουσάλας ο Μητσοτάκης ! Θα τους θάψει όλους

Στην τέταρτη θέση των γηραιότερων πολιτικών ηγετών του κόσμου βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με λίστα της Wikipedia.
Οι 100 γηραιότεροι πολιτικοί που περιλαμβάνονται στη λίστα έχουν διατελέσει στο παρελθόν αρχηγοί κρατών, πρωθυπουργοί ή βασιλείς και όπως αναφέρεται στην διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, για αυτούς υπάρχουν ενδείξεις πως βρίσκονται ακόμη εν ζωή. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην επεξήγηση της λίστα πως δεν περιελήφθησαν προσωπικότητες για τις οποίες δεν βρέθηκαν αξιόπιστες πηγές, που να αποδεικνύουν ότι βρίσκονται εν ζωή τα τελευταία δέκα χρόνια.
AdTech Ad
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει συμπληρώσει τα 98 έτη και καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, πίσω από τον Ντο Μουόι, πρώην πρωθυπουργός και γγ του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Βιετνάμ, τον Μπαμπικέρ Αβαντάλα, που διετέλεσε πρωθυπουργός του Σουδάν και τον Γιασουσίρο Νακασόνε, Ιάπωνα πρωθυπουργό από το 1982 ως το 1987.
Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός στη λίστα. Στην 99η θέση βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρτζετάκης, ο οποίος τον προσεχή Απρίλιο συμπληρώνει τα 88 έτη.
Από τη λίστα των 100 γηραιότερων ηγετών τέσσερις παραμένουν στη θέση εξουσίας τους. Μια από τους εν ενεργεία ηγέτες είναι και η Βασίλισσα Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Ελισάβετ θα γιορτάσει τα 91 γενέθλιά της τον Απρίλιο και ως εκ τούτου βρίσκεται στη θέση νο. 55.
Δείτε τους πέντε γηραιότερους ηγέτες του κόσμου παρακάτω και ολόκληρη τη λίστα με τους 100 πολιτικούς στη Wikipedia

 http://news247.gr/