«Ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα τηλεφώνησε στον Σώρρα αμέσως μετά τη δολοφονία»

Στην υπόθεση της δολοφονίας της Θέμης Κουμπούρα εμπλέκεται σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Real News το όνομα του Αρτέμη Σώρρα. Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία, Χρήστου Μπαλαντίνα, ο ίδιος φέρεται να τηλεφώνησε στον Σώρρα αμέσως μετά τη δολοφονία.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου των επικοινωνιών της μοιραίας νύχτας, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου, κάλεσε στο κινητό του Αρτέμη Σώρρα και είχε συνομιλία 323 δευτερολέπτων, δηλαδή περίπου πεντέμισι λεπτών. Η Θώμη Κουμπούρα δέχθηκε δύο κλήσεις από τον δολοφόνο της, το μοιραίο βράδυ. νΜετά τον φόνο, όπως εκτιμά η Αστυνομία, έχουν καταγραφεί από το κινητό της δύο εξερχόμενες κλήσεις, τις οποίες έκανε ο δράστης.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Από το ανωτέρω διάγραμμα διαπιστώνεται ότι η Κουμπούρα Θωμαή καθ' όλη τη διάρκεια της 27-12-2016, κατέχοντας την ανωτέρω τηλεφωνική σύνδεση, παραμένει στην πόλη της Λαμίας, που αποτελεί τη μόνιμη κατοικία της. Από την υπ' αριθμ. 69...821 τηλεφωνική σύνδεση του Μπαλαντίνα Χρήστου δέχεται δύο εισερχόμενες κλήσεις. Εν συνεχεία, από την τηλεφωνική σύνδεση πραγματοποιείται εξερχόμενη κλήση την 02:06:53 ώρα της 28-12-2016, διάρκειας 286 δευτερολέπτων, προς την υπ' αριθμ. 69...892 τηλεφωνική σύνδεση που κατέχει ο Χριστοδουλιάς Νικόλαος (σ.σ. μέλος της “Ελλήνων Συνέλευσις”) και ακόμα μία εξερχόμενη κλήση την 02:15:22 ώρα, διάρκειας 323 δευτερολέπτων, προς την υπ' αριθμ. 69...214 τηλεφωνική σύνδεση, συνδρομητής της οποίας φέρεται άτομο υπό στοιχεία Σώρρας Αρτέμης, του Βασιλείου, γεν. τη 12-10-1966, κλήση που χρονικά συμπίπτει με αυτή που ανέφερε ότι δέχτηκε ο Βασιλείου Στέφανος στην π' αριθμ. 69...041 τηλεφωνική του σύνδεση”.

 http://www.koutipandoras.gr/