ΣΑΛΟΣ: Ανώτεροι δικαστικοί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών και συγκεκριμένα των Γιάννη Μπασκάκη και Δημήτρη Ψαρρά, αποκαλύπτονται σχέσης ανωτέρων δικαστικών με την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον απόστρατο στρατοδίκη αντιστράτηγο του δικαστικού σώματος Θεοφάνη Μακρόπουλο και τον επίτιμο αντεισαγγελέα Εφετών Δημήτριο Δαδινόπουλο, οι οποίοι όχι μόνο μετείχαν στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής την περασμένη Παρασκευή, αλλά ανέλαβαν επισήμως και την υπεράσπισή της απέναντι στους «φαύλους πολιτικούς» και τους «επίορκους δικαστικούς».
Σύμφωνα με τον Κασιδιάρη, ο οποίος τους παρουσίασε στο κοινό, πρόκειται για δικαστικούς «που έχουν συμπράξει στον αγώνα της Χρυσής Αυγής». Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος της «σύμπραξης» αυτής, αλλά ασφαλώς σοκάρει το γεγονός ότι ομολογείται συνεργασία ανώτερων δικαστικών με μια ομάδα ατόμων που κατηγορείται ότι έχει συστήσει εγκληματική οργάνωση.
Ο στρατοδίκης Μακρόπουλος, σύμφωνα με τον Κασιδιάρη, κατηγορούσε και όσο βρισκόταν εν ενεργεία από την έδρα του το πολιτικό σύστημα. Και όντως στην ομιλία του ο Μακρόπουλος υποστήριξε ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι «στημένη υπόθεση», ότι οι ανακριτές ήταν «στημένοι», ότι ο υπουργός Αθανασίου διέπραξε κακούργημα, ότι οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου «πήραν το μήνυμα», ενώ τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι «έντιμα».
Την επόμενη ημέρα από το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.», η Χρυσή Αυγή, ενώ νωρίτερα είχε «κατεβάσει» από την σελίδα της το βίντεο με την ομιλία του Μακρόπουλου, έσπευσε να το επαναδημοσιεύσει αυτή τη φορά μονταρισμένο και να κόψει τη φράση του, που αναφέρεται στις δύο ανακρίτριες. Με σημερινό τους άρθρο οι Γιάννης Μπασκάκης και Δημήτρης Ψαρράς, δημοσίευσαν το σχετικό απόσπασμα καθώς το είχαν αποθηκεύσει.
Στο ίδιο κλίμα και ο αντεισαγγελέας Δαδινόπουλος, ο οποίος πήγε να αποκαλέσει πρόεδρο τον Μιχαλολιάκο κι αμέσως διόρθωσε: «αξιότιμε αρχηγέ». Δήλωσε μάλιστα ότι «όλο το πολιτικό σύστημα έχει διαβρωθεί» και προσευχήθηκε υπέρ «της πραγματώσεως του προγράμματος της Χρυσής Αυγής».
 http://www.periodista.gr
 Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ