Φάτε τώρα και την σέξι σκόνη του Αλέξη

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία περιοδικά ψήφισαν τον Αλέξη Τσίπρα ως τον πιο σέξι πολιτικό του πλανήτη.

Το περιοδικό People έβαλε τον Έλληνα πρωθυπουργό στη λίστα με τους πιο σέξι πολιτικούς του πλανήτη για το 2016: «Αλέξης Τσίπρας, 42. Ο επαναστάτης μαθητής που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας μας ενέπνευσε για το σλόγκαν: "Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα που είναι σέξι"», γράφει η λεζάντα κάτω από την φωτογραφία του πρωθυπουργού.
Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σέξι ηγέτες είναι ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό του Καναδά, ο Ματέο Ρέντσι της Ιταλίας και ο Φίλιππος ΣΤ' της Ισπανίας.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, όμως, και τα σχόλια του People για τον Έλληνα πρωθυπουργό. Στο αφιέρωμά του στους πιο sexy άνδρες, το περιοδικό αναφέρει ότι ο Τσίπρας από δυναμικός φοιτητής, τελικά κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός και να εμπνεύσει τον λαό.
Το περιοδικό Glamour του έδωσε μία ακόμα μεγαλύτερη διάκριση αφού τον επέλεξε ως τον πιο σέξι πολιτικό του πλανήτη! Μάλιστα είναι η δεύτερη χρονιά που βρίσκεται πρώτος στη λίστα ενώ ενδεικτικά του… γούστου των γυναικών που το ψήφισαν είναι τα σχόλια τους στο Twitter: «Είναι αναμφίβολα όμορφος και με πολύ έξυπνο τρόπο έχτισε την καριέρα του – Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή. Η γυναίκα του είναι η πιο τυχερή γυναίκα του πλανήτη;».
Επίσης και το περιοδικό More συμπεριέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα στην λίστα με τους πιο σέξι πολιτικούς: «Στα 42 του, ο Αλέξης Τσίπρας έχει “κολλήσει” στη θέση του πρωθυπουργού από το 2015 ενώ είναι ένας χαρισματικός ομιλητής με υπέροχα γκριζωπά μαλλιά».
 http://www.koolnews.gr