Ψινάκης: Πάρτε τον π@@@ο κλέφτες και λαμόγια από τον Μαραθώνα

Κάθε λόγο να πανηγυρίζει έχει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είχε υποσχεθεί στους δημότες του να κάνει «κάθαρση» στον δήμο, μια υπόσχεση που υλοποιεί.

Η απόφαση της Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα του Γ’ τριμελούς πλημμελειοδικείου Αθηνών, που ανακοινώθηκε την Τρίτη, ήταν «καταπέλτης» για τους κατηγορούμενους Ιορδάνη Λουϊζο (πρώην δήμαρχο Μαραθώνα), Καλλιόπη Πατεράκη (πρώην αντιδήμαρχο Οικονομικών), για το σκάνδαλο που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Μαραθώνα και αφορούσε κακοδιαχείριση στο δημοτικό κοιμητήριο.
Μετά την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της αποκεντρωμένης διοίκησης, με την οποία τέθηκαν σε αργία ο πρώην δήμαρχος και η πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, το ποινικό δικαστήριο καταδίκασε του ανωτέρω κατηγορουμένους, Ιορδάνη Λουϊζο, Καλλιόπη Πατεράκη αλλά και τους Ευαγγελία Ζήση, Χαράλαμπο Εμέη και Μαρία Ζαφειροπούλου, σε ποινές φυλάκισης με αναστολή, ενώ τον Αθανάσιο Ζέρβα σε ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους κατηγορουμένους δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε καν αυτό του πρότερου έντιμου βίου.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα γιόρτασε αυτή την απόφαση, με μια σημαδιακή φωτογραφία στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Λαμόγια και κλέφτες πάρτε τον «πουλο» από τον Μαραθωνα». Η Ελληνική Δικαιοσύνη και ο Άγιος Βασιλης μου έκαναν το καλύτερο Χριστουγενιατικο δώρο…»ΚΑΘΑΡΣΗ»…!!! Και είναι μόνο η αρχή…!!!».

 http://www.tribune.gr/