Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.


Στις 19.30 (NOVA 1) οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος τόσο για τους «πράσινους» όσο και για τον δικέφαλο του Βορρά.


Το «τριφύλλι» προέρχεται από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, με τελευταίο την ήττα 2-1 από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο και ως εκ τούτου θέλει να ανακάμψει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα-σοκ με 4-3 από τον Ατρόμητο στην Τούμπα και τον υποβιβασμό του Τζαβέλλα στη β’ ομάδα θέλει τη νίκη προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αποστολή που ανακοίνωσε άφησε εκτός τους τραυματίες Σαμπά, Λεντέσμα και Ευαγγέλου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μπεργκ.

Στην αντίπερα όχθη οι Παναγιώτης Γλύκος και Φακούντο Περέιρα είναι οι μοναδικοί… πονοκέφαλοι για τον Βλάνταν Ίβιτς, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Βελλίδη, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρα, Βαρέλα, Μαλεζά, Χαρίση, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Μυστακίδη, Τιάμ, Αθανασιάδη, Κουλούρη, Κάμπος, Ροντρίγκες.

 http://www.zougla.gr/