Ποιά εταιρία δημοσκοπήσεων "καρφώνει" ο Λεβέντης για τα 10.000 ευρώ

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 26, 2016

Εκλογές χωρίς exit poll - Μαγειρεύουν κάτι;Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Μπορεί ο Λεβέντης να αρνείται πεισματικά να κατονομάσει το ποιός του ζήτησε 10 χιλιάρικα για να τριπλασιάσει δημοσκοπικά την δύναμη του κόμματος του, η ανακοίνωση όμως της Ένωσης Κεντρώων «φωτογραφίζει» το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, δημοσκοπήσεις του οποίου…αποδείχθηκαν απολύτως εκτός πραγματικότητας και όμως έπαιρνε την μερίδα του λέοντος σε προβολή από τα συστημικά ΜΜ»Ε», γεγονός αδιανοητο για μια εταιρεία η οποία εχει αποτύχει παταγωδώς σχεδόν σε όλες τις έρευνες που έχει δημοσιεύσει.

Τα δύο στοιχεία που φωτογραφίζουν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι:

1. Ότι η προσέγγιση για τα λεφτά έγινε στην Θεσσαλονίκη. Όλες οι προβαλλόμενες εταιρείες έχουν έδρα την Αθήνα, μόνον το Πανεπιστημιο Μακεδονίας εδρεύει στην συμπρωτεύουσα.

2. Η ανακοινωση της Ένωσης Κεντρώων αναφέρει οτι η εταιρεια που ζήτησε λεφτά από τον Λεβέντη για να χαλκεύσει το αποτέλεσμα, ΔΕΝ ειναι μέλος του ΣΕΔΕΑ. Δείτε λοιπόν την λιστα με τα μέλη του ΣΕΔΕΑ και θα δειτε ποιός απουσιάζει.

Οποιοσδήποτε καλόπιστος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η εταιρεια που φωτογραφίζει η Ένωση Κεντρώων ειναι το ΠΑΜΑΚ. Δεν υπάρχει άλλη προβεβλημένη με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ας βγει λοιπόν η Ένωση Κεντρώων να κατονομάσει εάν εννοεί κάποια άλλη που εμείς αγνοούμε. Ειδ’ άλλως, επιβεβαιώνει το αυτονόητο.

 https://olympia.gr/