Αν και δεν χρειαζόταν ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν περιμέναμε από τον Άρη Πορτοσάλτε να καταλαβαίνει. Δεν φημίζεται εξάλλου ούτε για το μυαλό του, ούτε για τη σκέψη του, ούτε για τη διανοητική του επάρκεια και δεν χρειάζεται καν να ανοίξει το στόμα του για να το καταλάβει και μικρό παιδί αυτό.

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ λοιπόν, ο Άρης Πορτοσάλτε, μέσα στην αγωνία του να στηρίξει τον Ανδρέα Γεωργίου, άρχισε να αναπτύσσει μία ακατάληπτη επιχειρηματολογία περί... μέτρησης του ελλείμματος από τη Δικαιοσύνη. Υποστήριξε δε και την ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία, όπως αποκάλυψε το Periodista.gr, θα κατέβει στις επόμενες εκλογές.
Μάταια ο καλεσμένος του, διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι άλλο τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, άλλο τα στοιχεία του προγράμματος και άλλο τα ζητήματα στα οποία καλείται να ρίξει φως η δικαιοσύνη σχετικά με το φούσκωμα του ελλείμματος.
Σε ένα ρεσιτάλ δουλοπρέπειας και ανοησίας ο Πορτοσάλτε επέμενε σχετικά με το αν η δικαιοσύνη μετρά το έλλειμμα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Τελικά με απλό τρόπο ο Κώστας Ζαχαριάδης διέσυρε τον Πορτοσάλτε που υποστήριξε με όλη του τη δύναμη τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
http://www.periodista.gr/