Έμεινε άστεγη και τώρα γυρνάει τον κόσμο με πληρωμένες διακοπές από αγνώστους

diakopes2Μια νεαρή γυναίκα που έμεινε άστεγη όταν χώρισε με τον φίλο της, τώρα γυρνάει τον κόσμο με τα έξοδα πληρωμένα, από άνδρες που γνωρίζει σε ιστοσελίδες.

Πρόκειται για την 26χρονη Maria Shaw από το Ηνωμένο Βασίλειο, που ισχυρίζεται ότι στα ταξίδια που κάνει δεν υπάρχει κανένα σεξουαλικό κίνητρο και ότι απλά οι άνδρες που γνωρίζει, είτε θέλουν να πάνε διακοπές μαζί της ή απλώς χρηματοδοτούν τα ταξίδια της.

Η ίδια έχει πάει μεταξύ άλλων σε προορισμούς όπως το Ντουμπάι, το Παρίσι και το Μιλάνο με τα χρήματα ανδρών που γνωρίζει σε μια ιστοσελίδα, η οποία διαφημίζει «συνταξιδιώτες» για άνδρες που πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό.

Η ιστοσελίδα ουσιαστικά δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να πει πού θέλει να ταξιδέψει ψάχνοντας συνταξιδιώτη. Η Maria που τώρα είναι με έναν άνδρα σε ταξίδι στο Μιλάνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ισχυρίζεται ότι δεν δέχεται καμία πίεση για να έχει σεξουαλική επαφή με κάποιον.

Αποφάσισε να εγγραφεί στην ιστοσελίδα όταν χώρισε με το φίλο της και έμεινε χωρίς σπίτι. Παρ’ όλο που πολλοί φίλοι της βρίσκουν την επιλογή της ως ανορθόδοξη λύση και την φιλοξενούν ανά διαστήματα, εκείνη υποστηρίζει ότι η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς προς το καλύτερο.

 http://www.newsbeast.gr/