Βαριά καταγγελία για τον ΣΚΑΪ - Δεν έχει τέλος η δημοσιογραφική αλητεία

Απαντήσεις προσπαθεί να δώσει στην εσκεμμένη παραφιλολογία που μεταδίδεται ως δημοσιογραφική είδηση από το ΣΚΑΪ ο νομικός εκπρόσωπος του Δημοσίου, Γιάννης Μαντζουράνης, με συγκεκριμένο κανάλι να αρνείται επανειλημμένα να δώσει βήμα στον γνωστό δικηγόρο ή τουλάχιστον να προβάλλει τη δική του τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA διέδωσε πρώτος πως ο κ. Μαντζουράνης είναι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, γεγονός που έχει κάνει σημαία ο ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για ασυμβίβαστο.
«Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha, ο κ. Μαντζουράνης ήταν ο νομικός εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην αίτηση εξαίρεσης κατά του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου που έχει το φάκελο της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και η οποία ήταν να εκδικαστεί στα μέσα Ιουλίου», αναφέρεται από το κανάλι του Φαλήρου.
Ο δικηγόρος σε δήλωση του ξεκαθαρίζει πως αποτελεί συνήγορο συγκατηγορούμενου του Μαρινάκη, αλλά όχι του ίδιου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, τονίζει πως είναι δικηγόρος του ιδιοκτήτη του ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά, στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
«Αυτή η ιδιότητα δεν δημιουργεί κώλυμα να είμαι δικηγόρος του Δημοσίου και δεν με εμπόδισε να ασκήσω τα καθήκοντά μου» καταλήγει ο κ. Μαντζουράνης στη δήλωσή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του koutipandoras.gr, ο γνωστός δικηγόρος σε επικοινωνία που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχετικά με όσα αναμεταδίδονται από το συγκεκριμένο κανάλι, ζήτησε να του δοθεί ο λόγος για να απαντήσει δημόσια σε όσα ψευδώς έχουν ειπωθεί. Το αίτημα του γνωστού δικηγόρου δεν έγινε αποδεκτό, ενώ μέχρι στιγμής ούτε η παραπάνω δήλωση έχει μεταδοθεί από το συγκεκριμένο κανάλι.
Η τραγική ειρωνεία, βέβαια, στο όλο ζήτημα είναι πως ο σταθμός που διέδωσε πρώτος την είδηση, είναι του κ. Κοντομηνά, τον οποίο ο δικηγόρος εκπροσωπεί στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

 http://www.periodista.gr/