ΒΙΝΤΕΟ ! Με 100 ευρώ ο Μπολτ πέρασε μια νύχτα ακολασίας με 20χρονη. Πως τον περιγράφει για τις επιδόσεις του μαζί της


Παίρνοντας τη γνωστή του νικητήρια πόζα "κεραυνός" και δείχνοντάς της τους γραμμωμένους κοιλιακούς του, ο Usain Bolt σαγήνευσε και έριξε στο κρεβάτι την 20χρονη φοιτήτρια από τη Βραζιλία Jady Duarte.

AdTech Ad
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή της στην Dailymail, η 20χρονη η οποία συνόδευσε τον θρύλο του στίβου στο πάρτι για τον εορτασμό των 30 του γενεθλίων και έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και φωτογραφίες με τους δυο τους στο κρεβάτι. Μάλιστα, είχε πει πως δεν γνώριζε ποιος ήταν, και δήλωνε μετανιωμένη και ντροπιασμένη για τις φωτογραφίες, αλλά και τη δημοσιότητα που πήρε η σύντομη "σχέση" της με τον Bolt.

Αυτή τη φορά η 20χρονη μίλησε για την καυτή βραδιά που πέρασε με τον 30χρονο αθλητή.
"Οι μυς του ήταν σκληροί σα πέτρα, και δε μπορούσα να αντισταθώ, αν και στην αρχή το έπαιξα δύσκολη", είπε, τονίζοντας πως ο άνδρας ασφαλείας του της είπε: "Μα γιατί δεν τον ακολουθείς; Είναι ο Usain Bolt".
"Ενώ λοιπόν περίμενα για ταξί, μου έδειξε τον κεραυνό του, με τράβηξε μέσα σε ένα ταξί και μου έδωσε ένα μοναδικό φιλί", ανέφερε.
Όπως αποκάλυψε το σεξ μαζί του ήταν μαραθώνιος όχι σπριντ. Ο Usain Bolt, όπως υποστήριξε, την πλησίασε μέσω ενός άνδρα της ασφαλείας του. Η 20χρονη διασκέδαζε στο κλαμπ  "All In" στη Barra του Ρίο. "Έστειλε έναν από τους άνδρες της ασφάλειας του να με φωνάξει. Μιλήσαμε στα γρήγορα, αλλά δεν ήξερα ποιος ήταν", ανέφερε, ενώ σημείωσε πως συμβουλεύτηκε το google translate για να της πει πως θέλει να κάνουν σεξ στο Ολυμπιακό χωριό.
Αφού την "έπεισε", η 20χρονη είπε πως ενώ έκαναν σεξ, ο Bolt είχε βάλει να παίζει το work της Rihanna, και ενώ μπορεί να είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον πλανήτη, στο κρεβάτι δε βιάζεται καθόλου. Η Duarte αποκάλυψε πως έκανα δύο φορές σεξ, με διάρκεια 40 λεπτά τη φορά.
Μετά το σεξ, το ζευγάρι έβγαλε selfies, και άκουσε μουσική μέχρι το πρωί, ενώ της έδωσε 100 ευρώ για να πάρει ταξί. Μάλιστα, της υποσχέθηκε πως θα την πάρει τηλέφωνο να ξαναβρεθούνε στους παραολυμπιακούς, οι οποίοι ξεκινάνε στις 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο εκείνος δεν της έδωσε το τηλέφωνό του.
Βέβαια ο Bolt, κοιτάει μπροστά και συνεχίζει να διασκεδάζει ξέφρενα αφού μετά από το ξέφρενο γλέντι στο Ρίο είπε να πεταχτεί μέχρι το Λονδίνο για να συνεχίσει το πάρτι του εκεί, διασκεδάζοντας  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, έχοντας, φυσικά στο πλευρό του νέες συνοδούς.
http://news247.gr/