Μακελειό σε πάρτι οργίων ...με ανταλλαγές συντρόφων . Ενας νεκρός πολλοί τραυματίες

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος σε πάρτι με ανταλλαγή συντρόφων άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας πολλούς ακόμα, Surrey της Αγγλίας. Σύμφωνα με τις Αρχές στο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων συμμετείχαν βρίσκονταν περισσότεροι από 450 επισκέπτες.

AdTech Ad


  Το πάρτι είχε οργανώσει ένας χορευτής της ρέγκε ο Braintear Spookie, ο οποίος πρωταγωνιστούσε και στο βίντεο προώθησής του, στο οποίο προσπαθούσε να προσελκύσει όσους περισσότερους επισκέπτες μπορούσε.
Η αστυνομία και ασθενοφόρα έφτασαν στο πολυτελές μπανγκαλόου, του οποίου η αξία ξεπερνά το 1εκατ λίρες, μετά από τηλεφώνημα των γειτόνων. Σύμφωνα με τους μάρτυρες ακούστηκαν πυροβολισμοί γύρω στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα και επικράτησε πανικός.

  Οι αρχές εντόπισαν μέσα στη βίλα το άψυχο σώμα ενός 30χρονού άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πολλαπλά τραύματα, ενώ πολλοί άλλοι από τους καλεσμένους μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα, με τις αναφορές και τις μαρτυρίες οι δυο πισίνες του σπιτιού αποτελούσαν τον χώρο, όπου οι καλεσμένοι επιδίδονταν σε ερωτικές πράξεις με άλλους συντρόφους.
Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής ανέφερε χαρακτηριστικά πως η πολυτελής βίλα βρίσκεται δίπλα σε μια εκκλησία και κάθε χρόνο διοργανώνονται σ' αυτή ανάλογα πάρτι, όπου οι καλεσμένοι συμμετέχουν καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο.

"Κάθε χρόνο γίνεται πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Χθες, είδαμε πολλούς να μπαίνουν και να πληρώνουν είσοδο. Μάλιστα, πολλοί από τους καλεσμένους είχαν έρθει από το εξωτερικό για να πάνε στο πάρτι", είπε ο μάρτυρας στην Dailymail.

 http://news247.gr/


(ΠΗΓΗ: Dailymail)