Θα γίνει της π@τ@νας !!Σαββόπυυλος, Καλομοίρα και Πάολα ...μαζί σε σκυλάδικο ! (βίντεο)

 Αδικα πήγες άδικα ...καλλιτέχνη μου στα σκυλάδικα ! Αφού ο Σάκης το γύρισε στο εντεχνο και πολιτικό τραγούδι. Αφού η Πέγκυ Ζίνα τραγουδά Θεοδωράκη ..τι να σου κάνει και αυτός ο καλλιτέχνης . Οικονομική κρίση έχουμε !! Και δεν έχουμε άδικο να έχουμε σλόγαν στο "μπλοκάκι" μας το "Π@Τ@ΝΑ ΟΛΑ "!

Διαβάστε και θα δείτε :

 

Όπως διαβάζουμε στην Espresso o «Νιόνιος» ετοιμάζεται να «παντρέψει» διαφορετικά είδη μουσικής στη σκηνή του Διογένη. Ο τραγουδοποιός έκλεισε να εμφανιστεί τη νέα σεζόν στο συγκεκριμένο μαγαζί και σύμφωνα με πληροφορίες τη διαφορά θα κάνουν οι guests που θα εμφανίζονται μαζί του ανά μήνα.
Στενοί συνεργάτες του τραγουδοποιού, διέρρευσαν μερικά ονόματα που θα εμφανιστούν μαζί με τον Σαββόπουλο στη σκηνή, όπως οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Βιτάλη, Δήμητρα Γαλάνη και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Αυτά είναι τα αναμενόμενα. Το μικρόφωνο αναμένεται να πάρει η Καλομοίρα, η οποία είχε εμφανιστεί μέσα από τη γενέθλια τούρτα του «Νιόνιου» το καλοκαίρι του 2004, κατά τη διάρκεια της συναυλίας όπου γιόρτασε τα σαράντα χρόνια στο τραγούδι και τα εξήντα έτη της ζωής του στο Ηρώδειο.
 http://www.ethnos.gr/